Към 13.00 часа трафикът на граничните пунктове на страната е

...
Към 13.00 часа трафикът на граничните пунктове на страната е
Коментари Харесай

Натоварен е трафикът към граничните пунктове в страната

Към 13.00 часа трафикът на граничните пунктове на страната е претрупан. Това оповестиха от пресцентъра на Групово дело " Гранична полиция ". Над 3 км е опашката от изхода на Благоевград в посока граничния пункт Кулата ", като колите се движат в две колони. От " Пътна полиция " приканват водачите да карат деликатно и със съобразена скорост.

 © фотография: АРХИВ
На българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на излаз има 1,5 км колона от леки коли.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " има колона от 2 км от товарни коли на излаз.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново " колоната от леки коли на излаз е 1,5 км.

На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-Видин " има 4 км колона от изчакващи товарни коли на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-Русе " има 3 км колона от товарни коли на излаз.

На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " трафикът е натоварен на излаз.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Фериботът Оряхово-Бекет работи единствено денем, заради ниското равнище на река Дунав.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР