Към 12:30 часа всички пътища в община Плевенса проходими при

...
Към 12:30 часа всички пътища в община Плевенса проходими при
Коментари Харесай

Всички пътища в община Плевен са проходими при зимни условия

Към 12:30 часа всички пътища в община Плевенса проходими при зимни условия. По информация от общинската компания „ Инжстрой “, ангажирана със зимното разчистване на общинската пътна мрежа, всички пътни сектори са почистени
и обработени.

Предстои следващо минаване на машините и нова обработка на пътната настилка. Няма проблеми и в секторите със снегонавявания – това са регионите сред селата Пелишат и Згалево, Бохот – Тученица – Радишево и Върбица – Буковлък. Пътищата сред тези села са проходими.

Информация от общинската компания „ Тролейбусен превоз “
Тролеите обслужват всички линии в Плевен. Няма проблеми с контактната мрежа. Възстановена е обслужването и по електробусната линия Плевен – Гривица, където имаше проблем в ранните часове на деня.

На територията на общината досега няма постъпили сигнали за обитаеми места без ток и вода.
Всички сигнали, които постъпват на горещия телефон на Община Плевен 064/881- 323 за проблематични пътни сектори, се предават незабавно към съответните компании по региони.
Община Плевен припомня, че според Наредба №2 за запазване на околната среда в общината, етажните притежатели, домсъветите и жителите се задължават да поддържат чистотата в общите елементи на жилищните здания и прилежащите терени към постройките, тротоарите, зелени площи, паркинги, междублокови пространства, в това число и почистването от сняг и лед.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР