Калвин Кейтър записа зрелищна победа с нокаут в средата на

...
Калвин Кейтър записа зрелищна победа с нокаут в средата на
Коментари Харесай

Брутален нокаут в категория перо на UFC 249!

Калвин Кейтър записа зрелищна победа с нокаут в средата на втория рунд против един от най-опитните бойци в категория " перо " в UFC Джереми Стивънс на дълго чаканата бойна галавечер UFC 249 в Джаксънвил, Флорида. Зловещ десен лакът на Кейтър повали противника му, след което граунд-енд-паунд довърши задачата на деветия в ранглистата на кандидатите в дивизията, чийто първенец е Александър Волкановски.

CALVIN KATTAR GETS IT DONE! @CalvinKattar closes the show in the second! #UFC249 pic.twitter.com/cQtDkij5UI
— UFC (@ufc) May 10, 2020 Това е 11-и нокаут в актива на Кейтър, който към този момент има 21 триумфа и 4 провали в ММА. Стивънс се изкачи на четвърто място в историята по прекарано време в осмоъгълника (над 6 часа), само че единствен не мина кантара тази седмица. Той остава с 28 победи и към този момент 18 провали, като от 2007 година се подвизава на най-високо равнище в UFC.

Стивънс стартира доста мощно с вътрешни лоукикове и комбинации от прави удари, а Кейтър като че ли имаше потребност от повече време, с цел да противодейства. Към края на рунда и той стартира да се отпуска с лоукикове и леви прави, само че водещият му ляв крайник започваше да се зачервява и го принуждаваше да сменя гарда. Отличен десен прав на Кейтър бе контриран с доста положително дясно кроше в тялото от Стивънс за завършек на 3-те минути.

Calvin Kattar had him doing the stanky leg. #UFC249 pic.twitter.com/opIatSKe7E
— Kip Smithers (@Chughes612) May 10, 2020 Кейтър освен върна жеста с пострадване на водещия крайник на противника, само че и го засипа с чудесни комбинации с юмруци при започване на втората част. Той се потвърди като ослепителен боксьор и с положително придвижване на главата се опазваше от рискове, а след това жесток десен лакът повали съперника му. Последва къс граунд-енд-паунд и реферът Джейсън Хързог маркира нокаута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР