Калвин Филипс е в центъра на голяма трансферна надпревара, като

...
Калвин Филипс е в центъра на голяма трансферна надпревара, като
Коментари Харесай

Калвин Филипс има на масата „повече от три“ опции за трансфер, за да сложи край на кошмара на Ман Сити

Калвин Филипс е в центъра на огромна трансферна конкуренция, като повече от три клуба преследват подписа му идващия месец.

Филипс ще получи позволение да напусне Манчестър Сити чартърен през януарския трансферен прозорец, откакто се бореше за игрово време на стадион Етихад. Сити заплати £43 милиона, с цел да го подпише от Лийдс преди 18 месеца, само че шефът Пеп Гуардиола не е уверен.

Халфът се появи единствено четири пъти във Висшата лига този сезон, за общо единствено 89 минути. Той също не стартира, когато първият отбранителен полузащитник Родри беше осъден за конфликти с Уулвс, Арсенал и Астън Вила.

Тъй като мястото му в тима на Англия за Евро 2024 е изложено на риск, Филипс в този момент потегля да търси време за игра. Според The ​​Athletic Ювентус към този момент е уведомил Сити за интереса си към 28-годишния футболист.

Нюкасъл също обмисля ход за полузащитника, защото се пробва да размени санкции Сандро Тонали. Клубът от Висшата лига Кристъл Палас е различен от тимовете, които са отпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР