Калоян Паргов, Милко Панов и кандидатът за кмет на с.

...
Калоян Паргов, Милко Панов и кандидатът за кмет на с.
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Гласуването в неделя ще гарантира една друга перспектива

Калоян Паргов, Милко Панов и претендентът за кмет на с. Негован Илиян Игнатов се срещнаха с жители

" Познавам доста добре проблемите на селото, които до момента не са решавани. Проблеми има с канализацията, парка, противозаконните бунище, неналичието на спортни площадки. Когато стана кмет ще работя и ще направя всичко допустимо, с цел да ги решим ", увери Илиян Игнатов, претендент на Българска социалистическа партия кмет на с. Негован по време на среща, в която взеха присъединяване водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата Калоян Паргов и Милко Панов, претендент за кмет на регион „ Нови Искър ", както и националният представител Димитър Данчев и претендентът за общински консултант Десислава Димитрова.

" Гласуването в неделя ще подсигурява началото за една друга вероятност, съобщи Калоян Паргов - Защото ГЕРБ каквото и да са създали, към този момент буксуват. Налице е развиване в застой. И без ГЕРБ ще се строи метрото. И без ГЕРБ в ръководството, ще продължим напред. И няма нищо трагично Йорданка Фандъкова да отиде в съпротива. Твърде доста време управляваха и малко се самозабравиха ".

" На 27-и дано създадем верния избор. Нека да гласуваме за смяната с номер 56. Ако допуснем още четири години безучастие и единствено да си приказваме за канализация, за детски градини, за читалище. Не е нужно да пропуснем още един мандат, още четири години са доста време. А проблемите в региона, във всички села са едни и същи. Просто регионът ни се е трансформирал в разграден двор. А в случай че няма ограда, която да ти пази двора, всички ще минат през него ", безапелационен беше Милко Панов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР