Калоян МетодиевПаяжина от корупционни скандали все повече обвива дейността на

...
Калоян МетодиевПаяжина от корупционни скандали все повече обвива дейността на
Коментари Харесай

Служебният кабинет заслужава „шестица“, но за корупция

Калоян Методиев

Паяжина от корупционни кавги от ден на ден обгръща активността на служебния кабинет на Радев. Само преди седмица си вършиха самоотчет и си писаха шестица. Ако има шестици за корупция скоро ще си я заслужат. Днешният образец, за активността на прочулото се с уволнения със скорост двама чиновници дневно Министерство на труда и обществената политика, е очевиден и елементарен за схващане от всички.

Бившия обществен министър Гьоков даде образец с парцел в Габрово, платен от страната за 560 хиляди лева, който дълго време се е продавал от притежателя посредством организация за недвижими парцели за 168 хиляди евро (327 хиляди лева). А в деня, предхождащ решението на държавното управление за закупуването му цената в уеб страницата на организацията била изменена с новата, разгласи още Гьоков. А има пустеещи държавни парцели и никаква нужда от покупката.

Все по ясно става за какво се разтягаха във времето всички периоди. За да може да ни ръководи длъжностен кабинет на ръба на главния закон. И тези хора ще провеждат почтени избори по Конституция! И ще желаят непоклатимост, постоянно държавно управление и устойчива партийна система. Време е да се запитаме за какво на никое място в Европа няма служебни кабинети, които да нарушават правилото за разделяне и баланс на управляващите.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР