Калоян Колев и Камен Георгиев се срещнаха за втори път

...
Калоян Колев и Камен Георгиев се срещнаха за втори път
Коментари Харесай

Калоян Колев след SFC 9: Този мач беше мой!

Калоян Колев и Камен Георгиев се срещнаха за повторно в клетката на SFC 9: Fast and Fury в Благоевград. Двамата към този момент имаха една среща през февруари, която бе 5-рундова оспорвана борба, приключила със съдийско решение на Калоян. Още тогава Камен Георгиев изиска реванш, само че очевидно и след него напрежението сред двамата няма да спадне, а даже в противен случай... След три оспорвани рунда страничните съдии дадоха на борбата тъждество, от което очевидно и двамата състезатели не бяха удовлетворени.
" Взех този мач и всеки го видя..., " показа Калоян за MMA.BG. " Само вманиачен и неразбиращ човек може да каже, че е бил еднакъв. Пуснали сме контестация и имам вяра, че този мач е мой. "
Двамата бойни спортисти направиха динамична борба за наслада на почитателите в Благоевградската зала " Скаптопара ". Имаше замени и от двете страни, Калоян постановяваше пресиране и надзор към мрежата на клетката, а Камен на няколко пъти съумя да улови съперника си в гилотина, последната от които изглеждаше с най-хубав захват, само че бе в секундите преди края на третия рунд.
" Гилотините не бяха рискови за мен. На първата си излязох без проблеми, просто изчаквах да пристиска... А последна беше последните 5 секунди и той потегли от няма и къде, тъй като го смъкнах. "
Колев държи няколко шампионски пояса и е един от атрактивните ММА състезатели у нас, към които има интерес и от непознати организации. Атлетът направи 4 тежки дуела тази година и счита да си взема къса и заслужена отмора, а по-късно да намерения за идващия си дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР