Калоян Иванов, агентът на Никола Илиев, отговори на изказването на

...
Калоян Иванов, агентът на Никола Илиев, отговори на изказването на
Коментари Харесай

Агент призна: Талант на Ботев вече е играч на Интер Милано

Калоян Иванов, сътрудникът на Никола Илиев, отговори на изявлението на прокуриста на Ботев Пловдив – Асен Караславов. Това той стори пред италиански медии, заявявайки изрично, че откакто се отворят интернационалните граници 15-годишният гений на „ канарчетата” ще стане футболист на Интер Милано.

Интер Милано се свърза с Ботев за Илиев

„ На процедура прехвърлянето на Никола в Интер е реалност. Направили сме своето решение и той е доста благополучен от взетото такова, няма подозрение в това. Имаме сделка с „ нерадзурите”, а откакто границите се отворят отначало, той ще подпише формален договор с италианския клуб”, контатира Иванов пред италианските медии.

Емблематичните Аякс и Порто също желаеха да привлекат в школите си 15-годишния български халф, който впечатлява с изявите си за Ботев Пловдив. През сезона за първия отбор на „ жълто-черните” той има 77 минути и е считан за един от най-обещаващите футболисти след време.

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота разпознава редица мощни младоци, които да бъдат привлечени в академията на Интер. Чрез единодушието на президента Стивън Женг тимът желае да развие школата си. През този сезон треньорът Антонио Конте даде опция на 17-годишният Себастиано Еспозито да бъде внедрен в първия тим на отбора от „ Джузепе Меаца”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР