Кално свлачище блокира късно снощи част от главния път Е-79

...
Кално свлачище блокира късно снощи част от главния път Е-79
Коментари Харесай

Свлачище в Кресненското дефиле се активизира от поройните дъждове

Кално свлачище блокира късно нощес част от основния път Е-79 в Кресненското дефиле. Сутринта се образуваха колони и трафикът се пропускаше на стадии. Пътят към този момент е разчистен и придвижването към Гърция се възстановява. Свлачището се засилва за следващ път, поради падналите поройни дъждове.


Малко преди среднощ над 200-та кубически метра кална маса затрупа едната лента в посока Гърция в региона на Кресненското дефиле. За благополучие в този миг по пътя не са се движили коли.

Екипи на Областно пътно управление-Благоевград разчистваха сектора цяла нощ.За по-бързото освобождение на пътя тази заран в почистването се включи и тежка техника.

Поради почистване на пътното платно на основен път Е-79 се образуваха километрични опашки. Чакането изнерви водачите.

Предстои екипи на Областно пътно ръководство да създадат оглед на проблематичния склон,откъдето през последните 10 години в резултат на паднали дъждове, върху пътя три пъти се свличат тиня и пръст.

 Кално свлачище затруднява придвижването в Кресненското дефиле Кално свлачище затруднява придвижването в Кресненското дефиле
Кално свлачище блокира късно нощес част от основния път Е-79 в Кресненското дефиле. Сутринта се образуваха колони и трафикът се пропускаше на стадии. Пъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР