Калина от сериала София ден и нощ“ няма проблеми с

...
Калина от сериала София ден и нощ“ няма проблеми с
Коментари Харесай

Калина от „София ден и нощ“: Не съм била гадже с никой от сериала

Калина от сериала „ София денонощно “ няма проблеми с това, че непрестанно я назовават Симона по улиците, както се споделяше героинята й, разбра HotArena.

След края на продукцията хубавицата се е заела със собствен бизнес – отворила е лично студио за хубост в София. Наскоро снима и сериал – „ Вайръл “, който се излъчва онлайн и в който тя извършва една от основните функции.

На въпроса липсва ли й „ София денонощно “ Калина отсече: „ Разбира се, четири години прекарахме в фотоси. Това беше необикновено време. Срещнах се със страхотни хора, преживяхме неповторими неща дружно. Ако от мен зависи, той в никакъв случай нямаше да спре “.

А запитана за какво е прекъснал излъчването си, Калина показа, че малкия екран е решила да промени програмната си скица. „ Не е правилно, че сме нямали рейтинг или сме си тръгнали, тъй като не са ни плащали възнаграждения “, споделя още актрисата пред „ България Днес “.

Красавицата призна, че е видно, че си е поставила силикон и че има и татуси, само че те са скрити и не се виждат.

Попитана какви са връзките й с Асен отвън сериала, Калина съобщи, че ги свързва надълбоко другарство. Той е нейната сродна душа, само че сред тях в никакъв случай не е имало повече от другарски усеща.

Не съм била гадже и с никой различен от сериала “, безапелационна е екранната Симона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР