Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукФактът, че бившите управляващи си позволяват да

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукФактът, че бившите управляващи си позволяват да
Коментари Харесай

Кирил издъни проекта

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Фактът, че някогашните ръководещи си разрешават да подлагат на тормоз публицисти (Соня Колтуклиева), които ги подлагат на критика в общественото пространство, освен това с евтини, пошли и дебелашки способи, демонстрира какъв брой несъстоятелни гамени са тези пришълци в политиката. Те издигнаха простоватите си неистини до техника за основаване на паралелна действителност и брутална операция на биомасата, която можем да назовем и народ.

Тези хора наподобяват на наемници, чиято цел е да разрушат до дъно институциите, да ги трансфорат в фон дефинитивно и да вкарат страната в необратим безпорядък, подготвяйки територията за цялостна навигация извън, без грам национално-отговорно несъгласие. Хаотизирането на политическия бранш вкарва страната ни в цялостна безсубектност. Ние на практика към този момент живеем това и в случай че процесът не се прекрати в този момент, обстановката доста скоро ще стане от различен тип.

Борбата не е за това, което Политическа партия по през целия ден ръсят из медиите. Борбата е за надзор от характерно естество. А Политическа партия са просто бъркалката… Кирил издъни плана. Специалистите от службите добре знаят, че слугинството не е задоволително качество за триумф, когато проектираш комплицирана интервенция. Глупостта, нарасналата емоционалност, неналичието на самообладание и неспособността да запазваш здрав разсъдък в сериозни обстановки са гаранция за неуспех. А при последните ни ръководещи тези непригодни черти бяха в обилие. Нарцисизмът и алчността на куклата може и да разрешават метод към нея, само че в случай че тя е прекомерно глупава, с цел да не може да овладее минусите си като подтик за злопаметност, истерични реакции и липса на чувство до каква степен можеш да стигнеш… всичко отива по дяволите. Гледахме този филм преди малко, шест-седем месеца.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР