Калин Врачански се страхува от коронавируса и откакто върлува епидемията,

...
Калин Врачански се страхува от коронавируса и откакто върлува епидемията,
Коментари Харесай

Калин Врачански на среща с чужда жена

Калин Врачански се опасява от ковид и откогато върлува епидемията, прави служебните си срещи на улицата. „ Под намерено небе рискът да се заразя е доста по-малък, в сравнение с в затворено пространство ”, разсъждава артистът от хитовия сериал „ Братя ”.

През седмицата екранният Борис Донков още веднъж си беше чукнал работно свиждане на чист въздух. Брадясалият актьор дойде с бялото си ауди пред кооперация в столичния кв. „ Редута ”, излезе от колата и зачака. Минута по-късно при него пристигна засукана русокоска, която върху роклята си бе облякла кафяво елече. Липсата на дебела връхна дреха върху гърба й издаваше, че дамата живее наоколо и идва непосредствено от у дома.

Двамата поговориха към 10 минути. През това време Калин топлеше ушите си с качулката на своя суитшърт, написа „ Уикенд‘. Актьорът се бе издокарал напълно в черно и с окосмението по лицето си приличаше на мутра.

От една година насам Врачански си има за другарка художничката Александра Стоянова, която го съпровожда съвсем на всички места. Незнайно за какво обаче на онзиденшната среща в „ Редута ” той не бе взел изгората си.

39-годишният гений е уверен, че към този момент е намерил дамата, която е почтена да го подари с поколение. „ Бях срещу брака, само че по време на изолацията започнах да мисля за семейство и деца ”, призна наскоро артистът. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР