Калин Врачански няма намерение някога да надене брачната халка! Звездата от

...
Калин Врачански няма намерение някога да надене брачната халка!
Звездата от
Коментари Харесай

Калин Врачански към Алекс: Роди ми дете, но няма да се оженя за теб!

Калин Врачански няма желание в миналото да надене брачната халка!
Звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански разкри в ефира на Българска национална телевизия детайлности за своите проекти от персонално естество. Въпреки че скоро ще направи 41 година, артистът не мисли за публично задомяване.



Врачански е уверен, че бракът не прави фамилията, защото и брат му, и сестра му не са женени, само че имат прелестни фамилии. От друга страна доста негови другари са минали под венчилото, само че бързо са се развели.

Всичко това кара артистът да не има вяра изключително в брака, само че това не значи, че не желае семейство. Той към този момент е подготвен да има деца от обичаната си Александра, която за жал няма да може да сбъдне фантазията на всяка жена да се види в булчинска рокля.

„Готов съм да стана татко, само че не виждам смисъл от това да се бракосъчетавам. Най-щастливите фамилии са тези без брак“, счита артистът.

Той към този момент има опит в развъждането на деца. Калин е доста непосредствен с племенниците си, които гледа от напълно дребни.

Единственото нещо, което го тормози да сътвори семейство към момента, са парите. Пандемията удари крепко върху джоба на всички артисти и финансовото състояние на Врачански сега не е това, което беше преди 2 години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР