Калин Врачански май отново е в отбора на ергените.Актьорът бе

...
Калин Врачански май отново е в отбора на ергените.Актьорът бе
Коментари Харесай

Калин Врачански отново е ерген?

Калин Врачански май още веднъж е в тима на ергените.

Актьорът бе заловен от папараци да обикаля заведенията на столицата самичък. Брадясал и дегизиран със слънчеви очила, секссимволът още веднъж бе засечен на зимна разходка без последната си публична половинка Александра. От лятото насам двамата с хубавицата не са се появявали на никое място дружно. Двамата се събраха през 2019, а през 2020 стана ясно, че даже са се сгодили. Художничката носеше на ръката си гальовен годежен пръстен и двамата сякаш се гласяха да минат под венчило, въпреки Врачански от дълго време да е декларирал, че не е буен последовател на брака. 

Очевидно обаче връзките сред него и Александра не са цветя и рози и Калин отново безделничи, съвсем като в ергенските си години, преди да се залюби с нея. Кариерата му, съвсем като персоналния живот, също е забуксувала. В момента постановките, които репетира, са на пауза, тъй като въпреки и имунизиран, се разболял от коронавирус и цялата организация пропаднала. Актьорът прекарал вируса релативно леко, по-зле му се отразявала неналичието на задължения. 

Въпреки това той очевидно има заделени спестявания, тъй като към момента не се е разделил със скъпото си спортно бяло " Ауди ". С автомобила той се снабди преди няколко години против сумата от 150 хиляди лв.. Врачански е фен на високите скорости и си пада и по мощни мотори, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР