Калин Врачански е на 42 години, но още се поддържа

...
Калин Врачански е на 42 години, но още се поддържа
Коментари Харесай

Мачото Калин Врачански с разкрасителни процедури

Калин Врачански е на 42 години, само че още се поддържа във форма за по-младите си почитателки. Известно е, че артистът е много суетлив. Той постоянно тренира във фитнеса и се старае бицепсите му да са напомпани. Запознати издават, че неотдавна звездата се подлага и на разкрасителни процедури с ботокс, с цел да заличава бръчките по челото си. От последните му фотоси се вижда, че е боядисал и кичурите си, с цел да скрие първите побелели косми. 

Врачански постоянно се е стараел да да наподобява привлекателно и да радва очите на фенките си. Хора от обкръжението му настояват, че с напредването на възрастта той почнал да недоволства, задето по челото му се появили първите забележими линии. Популярният актьор взел решението да се подложи на интервенции с ботокс и да върне положителното си самочувствие. Калин събрал храброст и срам-не позор, посетил клиника по естетична дерматология. Така придобил по-свеж и отпочинал тип, само че експертите го предизвестили, че в случай че желае да резервира резултата, би трябвало да прави процедурата на всеки 5-6 месеца.

Преди няколко години екранният Борис от сериала " Братя "  се изръси с няколко бона и за ремонт на зъбите. С просто око може да се види, че той е вложил солидна сума, с цел да има холивудска усмивка.

Макар че доста държи на сексапилната си визия, Калин завърши с изявите на плейбой и се кротна до актуалната си половинка Александра Стоянова, която по специалност е художничка. С хубавата русокоска се срещнаха около манекенката Диляна Попова и в този момент любовта им процъфтява.

Близки до артиста настояват, че той към този момент се замислял за наследници, но по думите му било божа работа по кое време тъкмо щяло да се случи. През годините Врачански трансферира много дами през леглото си, но преди Александра мъчно се задържаше дълго с някоя. В един миг ергенският живот доста му се усладил, само че възрастта му напредвала и желанието му за деца се засилвало.

Приятелката на Калин не е известна в публучното пространство. Първоначално тя го впечатлила най-много с хубостта си, а след това и с благия си манталитет. Пътуванията и приятните прекарвания още повече ги сближили и Врачански най-накрая се почувствал убеден и спокоен да сътвори семейство.

Въпреки че концепцията за деца му става все по-близка, актьорът изрично отхвърля брака. Той многоктатно е подчертавал, че не желае женитба. Звездата има вяра, че подписът в гражданското не е гарация за обич и  носи единствено главоболия.

За първи път актьорът сподели гаджето си на премиерата на сериала " Господин Х и морето " преди 4 години. Той дойде с Алекс на разположение и я показа като " дамата до мен ". Красавицата обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата. До ден сегашен тя страни от светлините на процекторите.

За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни. Именно по този начин преди 4 лета художничката се срещнала с Врачански, който гостувал в ателието ѝ дружно с Диляна Попова и сина ѝ Борил. Актьорът останал мощно притеглен от чара на русокоската и я поканил на среща. Впоследствие връзката им се развила бързо и в този момент живеят под един покрив като двойка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР