Калин Стоянов потвърди, че директорът на най-голямата и ключова дирекция

...
Калин Стоянов потвърди, че директорът на най-голямата и ключова дирекция
Коментари Харесай

Явор Серафимов оглави ГДБОП

Калин Стоянов удостовери, че шефът на най-голямата и основна дирекция – на Столичната полиция, Калоян Милтенов, е изискал да напусне поста си, за което е подал и оставката си. Министърът съобщи, че ще направи всичко допустимо, с цел да задържи Милтенов в системата, и показа, че в околните дни ще образува своя екип, с който ще работи.

Според него експерти като Милтенов би трябвало да бъдат стимулирани да останат в Министерство на вътрешните работи, тъй като познават добре работата си. Преминал е през разнообразни равнища в йерархията, с цел да доближи до шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

Той стартира работа във вътрешната система през 1999-та година, като поредно минава през разнообразни длъжности – от шпионин в 4-то РПУ, шеф на бранш, зам.-началник на РПУ, а в следствие и шеф.

По-късно заема поста на шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а по-късно и зам.-началник на отдел към ГДНП. От 26-ти юни 2021-ва е назначен за шеф на столичната дирекция.

Източник: lupa.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР