Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал

...
Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Ники Митничаря

Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Николай Филипов-Ники Митничаря. Това заяви съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов по Българска национална телевизия. Разпитът е от досъдебно произвеждане от 2023г.  

Братът на Петя Банкова - Стефчо Банков  е образувал две досъдебни производства против Калин Стоянов - когато Банков беше отпред на " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи, продължи Атанасов и се обясни: Едното - че Стоянов живеел в засекретена квартира, което е безусловно нарушаване. Второто - че има връзки с Николай Филипов, по прякор Ники Митничаря. Случайно ли е, че по-късно почва разработка на ДАНС против Банкова, попита Атанасов.

Тази така наречен спекулация " Митници " би трябвало да извърши няколко задания. Тя е да отклони вниманието по аферата Нотариуса. Комисията за Мартин Божанов -Нотариуса заглъхна, всички са съсредоточени в тази за " Митниците ",коментира Атанас Атанасов. Любомир Янев проверява убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, разкри Атанасов Той повдигна въпроса дали Янев и Божанов имат роднинска връзка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР