Калин Стоянов е избран за служебен министър на вътрешните работи.

...
Калин Стоянов е избран за служебен министър на вътрешните работи.
Коментари Харесай

Калин Стоянов е избран за служебен министър на вътрешните работи

Калин Стоянов е определен за длъжностен министър на вътрешните работи.

Той е роден на 28 април 1981 година в Бургас. Висшето си обучение приключва през 2003 година в Академия на Министерство на вътрешните работи в София, а през 2009 година компетентност " Право " в Бургаски свободен университет.

Постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи през 2003 година като шпионин в отдел " Икономическа полиция ” при Регионална дирекция на вътрешните работи Бургас. От 2009 година до 2011 година заема поредно длъжностите шпионин в бранш " Престъпления в стопанската система ” и в бранш " Трансгранична проведена престъпност ” към отдел БОП – Бургас. От 2011 година до 2016 година е шпионин в ГДБОП и в отдел " Криминална полиция ” към ОДМВР – Бургас.

Многократно е награждаван с оповестяване на признателност и писмени похвали от името на Директор на ОДМВР – Бургас, Директор на ГДБОП и Председател на ДАНС.

От 2016 година до 2018 година e преназначен на служба шеф на районно управление (на МВР) – Приморско при ОДМВР – Бургас. През 2018 година е назначен на служба шеф на отдел в ГДБОП – Министерство на вътрешните работи.
От май 2021 година е назначен за шеф на ГДБОП.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР