Калин Стоянов благодари на служителите на МВР, събрали се в

...
Калин Стоянов благодари на служителите на МВР, събрали се в
Коментари Харесай

Калин Стоянов благодари на подкрепящите го на протеста полицаи – посрещат го с аплодисменти

Калин Стоянов благодари на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, събрали се в негова поддръжка в градинката пред храма „ Св. Седмочислениц “. Той бе посрещнат с овации от събралите се в негова поддръжка. Поводът за събирането на служителите на реда бе, че от съдружие пробваха да провеждат митинг против Стоянов.

„ Дошъл съм да поздравя и да благодаря на сътрудниците за мощната поддръжка, която имат към мен “, изясни той.

 

 Калин Стоянов благодари на подкрепящите го на митинга служители на реда - посрещат го с овации (СНИМКИ) Снимка: Пресцентър на Министерство на вътрешните работи

Министърът още веднъж съобщи, че до момента в който е министър, няма да разреши, който и да било да му подрежда кой, къде и на какъв пост да бъде подложен.

Два митинга се организират довечера пред Министерството ни вътрешните работи (МВР) – единият с искане за оставката на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, а другият в негова отбрана.

 Калин Стоянов благодари на подкрепящите го на митинга служители на реда - посрещат го с овации (СНИМКИ) Снимка; Пресцентър на Министерство на вътрешните работи

Калин Стоянов отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси, свързани с обвиняванията, отправени от протестиращите, които желаят оставката му.

Протестът на БОЕЦ и симпатизантите на гражданското придвижване е с искане за „ премахване от поста на Калин Стоянов “. От БОЕЦ са безапелационни, че в случай че през днешния ден няма реакция от страна на Главчев, на следващия ден в 18:30 ч. ще провеждат митинг пред Министерския съвет с настояването за две оставки – тази на Главчев и тази на Стоянов.

„ Главчев ще бъде първият министър председател в историята на България, чиято оставка е поискана в първият му работен ден и първият длъжностен министър председател свален с митинги “. Това съобщи пред протестиращите Георги Георгиев от БОЕЦ.

Троян Златков е служител на реда от Столична дирекция на вътрешните работи. Той е пред Министерство на вътрешните работи в поддръжка на Калин Стоянов и акцентира пред БГНЕС, че министърът е добър човек.

„ Когато е имало потребност, ние напълно умерено като редови служители на реда може да отидем при него и да си споделим проблемите. Вслушва се в нас “, сподели той. След това добави, че министърът има човешко отношение, както и че не помни различен министър, който да се е държал по този начин с тях.

По-рано през днешния ден Мария Габриел отбрани Калин Стоянов, отбелязвайки, че като външен министър е работила извънредно добре с него, напомня SafeNews.

По думите й работата му за присъединението ни към Шенген е ширроко отценена в Европейски Съюз.

Външният министър в оставка съобщи, че все пак, е доста значимо да се резервира положителният звук в връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ. Тя прикани да не се прекрачват граници, оттатък които ще е мъчно в бъдеще да се водят диалози.

Източник – 24 часа, БГНЕС

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР