Калин разбрал какво е станало със закъснение. Той разбрал, че

...
Калин разбрал какво е станало със закъснение. Той разбрал, че
Коментари Харесай

Срам И Позор! Калин Терзийски Изживя Унижението На Живота Си В Центъра На София!

Калин схванал какво е станало със забавяне. Той схванал, че се е сдобил с малко пари. Щедрият момък не се усетил, че пуснал пари на шантавия писач. Писателят пък още веднъж бил несъответстващ и по нищо не се отличавал от клошарите на улицата.

Напоследък писателят прекалява още веднъж с чашката, написа разкрития.ком. Той бил забелязван да спи по пейките в Банкя, където живее.

Калин Терзийски е квалифициран лекар-психиатър. Той е от дребното български писатели, които се устоят с перото си. Има издадени шест романа и три стихосбирки.

Носител е на интернационално отличие-европейска премия за литература.Някои от книгите му се превеждат в чужбина. Бил е и сценарист в „ Ку-ку ” и „ Пълна лудница ”.

Калин Терзийски постоянно е признавал, че е затъвал в блатото на алкохола и опиатите. Оттам постоянно го е спасявала неговата дългогодишна другарка Ивана Генова, също психиатър като него.

Той й изневери с актрисата Елен Колева, само че връзката им продължи адва седмица. Писателят има интервали, в коиото твърсди, че сее отказал от чашката, само че евентуално в този момент отново се е върнал към нея и не стопира да пие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР