Калифорнийските демократи осакатиха“ част от двупартиен законопроект срещу трафика на

...
Калифорнийските демократи осакатиха“ част от двупартиен законопроект срещу трафика на
Коментари Харесай

Калифорнийските демократи „осакатиха“ законопроекта срещу трафика на хора, насочен към възрастни, които плащат за секс с непълнолетни

Калифорнийските демократи „ осакатиха “ част от двупартиен законопроект против трафика на хора тази седмица, което го прави закононарушение за хората да купуват секс с малолетни и изисква наказаните да се записват като причинители на полови закононарушения, съгласно водещия създател на законопроекта.

Демократите прибавиха няколко промени, които направиха препоръчаните такси използвани единствено в случай че детето е по-млад от 15 години. 

Промените „ осакатиха този законопроект “, сподели в изявление за Fox News Digital републиканската сенаторка Шанън Гроув, водещ създател на SB 1414.

Гроув първичният законопроект щеше да затегне наказването за трафик на деца и да го усили от обвиняване за закононарушение до закононарушение, носещо оптимално наказване от четири години затвор и санкция от 25 000 $. За разлика от настоящия закон, наказванията ще се ползват без значение дали възрастният е наясно с възрастта на детето.

Също по този начин ще се изисква от извъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР