Калифорнийска двойка, уловена на видео, за която се твърди, че краде стоки на стойност $17 000 от магазини Target: полиция

...
Двойка е обвинена в кражба, след като полицията каза, че
Коментари Харесай

Двойка е обвинена в кражба, след като полицията каза, че са взели стоки на стойност $17 000 от два магазина Target в Ориндж Каунти, Калифорния .

Полицейското управление в Ървайн съобщи, че Аналу Гонзалес, 25, и Алексис Де Хесус Гарсия, 22, са обвинени във връзка с кражби в Target в Коста Меса на 3 март и след това в Target в Ървайн на 2 април .

Полицейското управление също публикува кадри от сигурността, които изглежда показват предполагаемите кражби.

„Боузър и неговият партньор в престъплението, Бъзи Бийтъл, събираха бебешка формула от магазини в Ориндж Каунти като Марио и Луиджи събират монети“, написа полицията в социалните медии, споделяйки видеото.

В магазина на Costa Mesa двойката може да се види на видеото да бута пазарска количка към пътека със скъпо бебешко мляко. Може да се види дете, седнало на седалката на количката.

След това изглежда безразборно теглят предмети от рафта и ги пъхат в голяма чанта.

Служител на Target се опитва да се намеси, докато излизат от магазина, но необезпокояваната двойка се отдалечава с артикулите, изглежда показва видеото.

„Високият им резултат достигна $17 000 в откраднати стоки, когато нашите детективи ги откриха в мотел в Буена Парк вчера", продължава изявлението на полицията. „В случай, че сте любопитни, те не са откраднали формулата, за да хранят купалингите си.“

По време на кражбата в Ървайн изглежда, че двойката безгрижно изпълнява подобна стратегия търкаляне на количка до пътеката с бебешко мляко. След това те започнаха да изхвърлят продукти от рафтовете в количката си.

Според полицията двойката открадна стока на стойност около 3000 долара от Ървайн.

Гонзалес и Гарсия бяха арестувани в четвъртък за голяма кражба и организирана кражба на дребно, каза полицията.


Оригинален източник на статия: Калифорнийска двойка, заснета на видео, за което се твърди, че краде стоки на стойност $17K от магазини Target: полиция Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР