Кали се похвали, че няма корекции по лицето си и

...
Кали се похвали, че няма корекции по лицето си и
Коментари Харесай

Кали се подигра на Преслава и Камелия заради носовете

Кали се похвали, че няма корекции по лицето си и въпреки че ще чества 46-тия си рожден ден на 2 октомври, няма никакво желание да освежи визията си с някоя естетична процедура, разбра HotArena.

Галина, както е рожденото име на някогашната пайнерка, дори сподели несъвършенствата си в инстаграм малко преди Великден.
 

„ Имам си и бръчки и необятен нос и екстеншън си нямам и съм надебеляла по време на пандемията, и съм остаряла (за моя радост), само че аз не съм манекенка, популярност Богу! Не съм си правила нищо, дебела съм. Не ми е значимо да ме харесвате по какъв начин наподобявам, а по какъв начин пея, тъй че рецензии одобрявам единствено в случай че са свързани с пеенето ми, тях ще взема под внимание!

Ей, угодия няма! Като не си правиш фотошоп - противен! Като си правиш корекции - отново! Айде гледайте си работата ”, написа Кали преди Великден към фотография, за която театралничи сбърчила чело.

Както стана ясно, таман мнения на някои от феновете й са провокирали поста на певицата. И с него не съумя да ги възпре да пишат хапливи послания в профила й. Малко по-късно Кали дори сякаш ги провокира с клипче, в което е преобразена, употребявайки известно приложение. В резултат носът й наподобява великански, съвсем колкото цялото й лице. Недоброжелатели бързо я упрекнаха, че клипчето е въодушевено от обсъжданите корекции на нейни колежки. Първо Преслава изненада с ринопластика, с която тотално промени излъчването си. В началото на април Камелия също провокира вълна от мнения с новата си визия, която е в следствие отново на промяна на носа. Кали към този момент не е коментирала дали видеото й е обвързвано с ринопластиката на колежки или просто е решила да си направи смешка, която някой е изтълкувал като отпратка.

„ Плаче за промяна, но аз ще си го оставя, харесва ми ”, показа Кали в клипчето. Гримьорът Мис Бони добави в коментар, че е и друга. Певицата пък отвърна, че това и с грим не можел да го скрие. „ И на мен ми харесва! Остави го! ”, написа Глория. Много фенове реагираха с възприятие за комизъм, само че имаше и такива, които я упрекнаха, че иронизира Камелия и Преслава, поради корекциите им. Кали не разяснява. Вместо това по-късно се похвали с ново студио и две подготвени песни, написа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР