Кали никога не е бликала от интелект. Ако ще няколко

...
Кали никога не е бликала от интелект. Ако ще няколко
Коментари Харесай

Обиденият Наско: Кали е дърта и лъжлива мастия! Не е чувала за кондом, а не иска да забременява

Кали в никакъв случай не е бликала от разсъдък. Ако ще няколко дипломи за висше обучение да вземе, тя си остава едно просто момиче, което бъркаше в гащите на мутрите под масите в нощните заведения.

Днес Кали е към този момент на 48 години, само че развратната й същина въобще не се е трансформирала. Макар през последните 5 години да беше обвързана, певицата по този начин и не пожела да роди дете на 15 години по-младия от нея Атанас Червенков. Това стана причина за окончателната им разлъка преди няколко седмици.

Както стана към този момент добре известно, Кали е лъгала дълго време Наско, че желае да зачене от него и се е правела, че пие хормонални хапчета, които да й оказват помощ да забременее, а в действителност е пиела противозачатъчни.

Наско Салфетката към момента е гневен. Той я заряза незабавно щом разбра истината, само че към този момент към един месец не може да се успокои от измяната на дамата, която обичаше.

Истината е, че Кали е извънредно развратна и не е въобще всеотдайна майка, каквато се изкарва. И трите й деца били плод не толкоз на желанието й да забременее, колкото на тръпката да прави секс без кондом. Тя постоянно карала мъжете да вършат секс без презерватив, тъй като по този начин й доставяло повече приятност.

В пристъпи на гняв Наско потвърждавал пред приятелите си, че Кали не обичала кондомите и въобще не желала той да си поставя. В същото време обаче не желала и да има повече деца.

Жена, която прави секс без защитни средства, само че не желае да зачене, не е нищо по-различно от лека жена.

Именно като такава я описвал и Наско пред приятелите си, като даже я наричал с обидното „ дърта мастия “, която го е лъгала години наред. Кали е измежду най-злобните певици на лекия род. Тя не стопира да злослови зад тила на свои колежки, завиждайки им, че са постигнали доста повече от нея.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР