Кали не вярва, че Денис Теофиков е сложил сам край

...
Кали не вярва, че Денис Теофиков е сложил сам край
Коментари Харесай

Кали за Денис Теофиков: Той стана жертва на системата!

Кали не има вяра, че Денис Теофиков е поставил самичък завършек на живота си
На 24-ти октомври предходната година Денис Теофиков загуби живота си при неизяснени условия. Смъртта на 21-годишния поп фолк реализатор изкара на повърхността доста значими въпроси за това какви са връзките сред един млад реализатор и неговия продуцент.

Днес Кали приказва на тази тематика в „Преди обед“. Поп фолк изпълнителката съобщи, че за нея Денис постоянно ще остане жив в сърцето й, само че освен в нейното, а в сърцата на неговите родители, както и на почитателите му.

Според Кали феновете на Теофиков са съумели да видят доста дребна част от неговия гений. Поп фолк изпълнителката е безапелационна, че младият реализатор е попаднал в „матрицата“ на музикалния бизнес.

Певицата разкри още, че геният на Денис са построили неговите родители, които също са музиканти. А когато Теофиков е напуснал този свят, единствено преди няколко месеца, майка му Венера и татко му Атешкан са намерили сили да продължат напред като са основали фондация на негово име.

Целта на родителите на младия реализатор е да продуцират млади гении „по западен тертип“, а не както е в България, където продуцентът взима по-голямата част от облагата на изпълнителя.

Кали е безапелационна, че младите гении са жертва на системата. Те имат какво да дадат на своята аудитория, само че поставената рамка им пречи. Поп фолк изпълнителката също се има за жертва на системата. Тя е безапелационна, че би трябвало да си мощен, с цел да не станеш жертва.
 Според Кали Денис Теофиков е станал жертва на
Според Кали Денис Теофиков е станал жертва на „матрицата“ сн. Инстаграм

Кали разкри още, че Теофиков е бил „чувствително дете“. Според нея краят му не е обвързван „с неговия персонален избор“.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР