Кали хвърли неочаквана бомба с разкритието си! Кали равна няма! Убеждаваме

...
Кали хвърли неочаквана бомба с разкритието си!
Кали равна няма! Убеждаваме
Коментари Харесай

Кали събра очите на всички: Ето какво призна за гаджето си!

Кали хвърли непредвидена бомба с разкритието си!
Кали равна няма! Убеждаваме се в това за енти път и то потвърдено персонално от нея. Певицата, която е фамозна с това, че ражда от всеки мъж в живота си (е, хайде – от съвсем всеки), хвърли нова бомба. А точно че е подготвена да зачене и да роди за четвърти път. Макар да е към този момент на 46 лазарника.
 Кали
Кали желае да зачене и от новия си

„За мен това не е кахър – нито ме е боязън от бременност, нито от раждане, а годините са просто цифра, нямам комплекси от тях. Да, бих желала да си имам още едно детенце. Кой знае, може пък най-накрая да е момиченце“, смее се Калито, която е майка на трима сина.

Изпълнителката споделя също, че е мислила по въпроса, тъй като се усеща безпределно спокойна и обичана от новия си фаворит. Както вестник Уикенд разкри преди време, той е правоприемник на притежателите на аптечната мрежа „36.6“, намираща се в Пловдив. Самият той също е фармацевт.

Кали отхвърля да се снима и публично да се покаже с него, тъй като това било желанието му. „Изобщо не си пада по показността, по славата. Помолил ме е да го държа встрани и считам да го направя. Много зрял е за годините си и самата аз се изучавам от него всеки ден. Никога не съм била с прочувствено по-стабилен и балансиран мъж“, споделя Кали.

А това, че той е по-малък от нея, не буди ни минимален мотив за паника.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР