Кали е едва на 23 години, когато е на върха

...
Кали е едва на 23 години, когато е на върха
Коментари Харесай

Кали: Знам от самото начало кой ще спечели “Като две капки вода

Кали е едвам на 23 години, когато е на върха на славата си с шлагера „ 4-4-2 “, само че за певицата славата не е нещо особено. Това, от което се вълнува, е по какъв начин се оправя с работата си и дали публиката й е удовлетворена и заредена с позитивна страст след участията й.

„ За мен музиката е работа, която ми носи наслаждение. Така към възпитала и децата си да не обръщат внимание на нищо от това, което се споделя в жълтите медии. Научила съм ги да обръщат внимание на това, което се случва в фамилията сред нас. Средният ми наследник сътвори анимацията към последната ми ария. Събрах екип от фамилията – огромния, междинния наследник и племенника ми, и моята най-хубава другарка. Заедно снимахме клип ” – споделя фолк звездата в „ На фокус с Лора Крумова “.

“При мен постоянно е било по този начин – излизам на сцената като Кали и си правя работата. Когато работата свърши, аз съм Галя и то за стеснен кръг хора – семейство и другари “ – допълва  още певицата.

Кали на драго сърце се впусна в предизвикването “Като две капки вода ” и признава, че това й появяване в звездния отбор й носи доста позитиви.

„ Има възкръсване и интерес след появяването ни в „ Като две капки вода “, защото сме в народен ефир. Всяка седмица носим страст в домовете на хората и всеки един от участниците заслужава благодарността на хората. Полагаме големи старания през цялата седмица, с цел да можем да накараме фена в неделя, за три часа да се посмее и забавлява “ – безапелационна е тя.

„ Аз обичам да върша промени и съм до болежка откровена. Участието в „ Капките “ е обвързвано с доста неща. При по възрастни реализатори, като мен е, може би да подсети за себе си. Също по този начин да подобриш имиджа си като кажеш, че си жив и че продължаваш да пееш. Поемаш голям риск с присъединяване си в това шоу и той е обвързван с едно само нещо. Тъй като шоуто е положително и носи позитива страст в фена, в случай че ти се вземеш прекомерно насериозно и мислиш, че си страхотният артист, който се оправя с всеки един облик, а не го правиш, тъй като е доста мъчно, тогава към този момент си се прецакал тежко. Трудно е при реализатори като мен, които са 30 години на сцена и гласът им е доста прочут “ – не крие хитовата фолк изпълнителка.

„ Аз знам през цялото време кой ще завоюва " - съобщи фолк певицата и уточни Владо Михайлов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР