kaldata.comЯпонската компания DаtaGrid, основана от учени от университета в Киото,

...
kaldata.comЯпонската компания DаtaGrid, основана от учени от университета в Киото,
Коментари Харесай

Японски алгоритъм може да остави без работа моделите, демонстриращи дрехи в интернет магазините

kaldata.com

Японската компания DаtaGrid, учредена от учени от университета в Киото, сътвори логаритъм с детайли на изкуствен разсъдък, който г енерира изображения на хора в цялостен растеж, които не се разграничават от моделите, показващи облекла в уеб страниците а другите онлайн магазини . Компютърните модели могат да бъдат „ облечени “ с всевъзможни облекла и могат да заемат всевъзможни пози на фона на типичното фотографско осветяване.

Всяко изображение на новия логаритъм е с размери 1024х1024 пиксела. Уеб изданието Futurism означи, че това са най-реалистичните модели, които неговите експерти и дизайнери са виждали.

Новият логаритъм на DаtaGrid се базира на генеративно спортна невронна мрежа (GAN), формирана от две елементи: едната се учи да основава изображенията, а втората се пробва да дефинира, дали тази фотография е действителна или не. Когато електронния съдия стартира да обърква изкуствените изображения с същинските, смята се, че образованието е минало сполучливо.



Компанията DataGrid означи, че тяхната технология напълно скоро ще бъде комерсиализирана. Предполага се, че първите клиенти на компанията ще станат интернет магазините за облекла и рекламните организации, които ще получат опция да създадат основни икономии, тъй като повече няма да имат потребностите от услугите ма живите модели и фотографските студия. Това в действителност е един нов бизнес, който напълно елементарно може да остави без работа хилядите модели, ангажирани в онлайн магазините.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР