kaldata.comСтартирането на осмия сезон на филма Игра на тронове“ привлече

...
kaldata.comСтартирането на осмия сезон на филма Игра на тронове“ привлече
Коментари Харесай

За едно денонощие първата серия на „Игра на тронове“ е гледана нелегално от над 55 милиона души

kaldata.com

Стартирането на осмия сезон на кино лентата „ Игра на тронове “ притегли за HBO  общо към 17,4 милиона фенове , което е безспорен връх за телевизионния канал. Но това се отнася за легалното гледане на кино лентата посредством кабелните малките екрани и стрийм услугите.

Отдавна се знае, че „ Игра на тронове “ устойчиво е най-тегленият от пиратските торент тракери филм. След връщането на кино лентата в ефир, той мигновено още веднъж стана най-тегленото заглавие. Специалистите на аналитичната компания MUSO оповестиха, че през първото денонощие след излизането на „ Игра на тронове “, филмът е бил незаконно гледан над 55 милиона пъти.

Най-популярният незаконен метод за гледане на кино лентата са онлайн кината, в които не се постанова свалянето на каквото и да било, а би трябвало единствено да се гледа. 76,5% от всички пиратски гледания на кино лентата са на онлайн кината. Делът на обществените торен тракери е 10,8%, още 12,2% се дължат на изтеглени от интернет копия на кино лентата, а 0,5% са от затворените за елементарните консуматори торент тракери.

Ако се спрем на разпределенията на пиратското гледане по страни, Индия е преди всичко с 10 милиона души, гледали началото на осмия сезон. На второ място е Китай с 5 милиона, а на трето е Съединени американски щати с 4 милиона незаконни прегледа на „ Игра на тронове “. Това, че на първите места са Индия и Китай никого не учудва, тъй като в тези страни легалният достъп до филмите на HBO е прекомерно сложен. Но наподобява, че и в Съединени американски щати обичат да гледат пиратско наличие.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР