kaldata.comСлед многобройните потребителски жалби за самостоятелното рестартиране на Windows 10

...
kaldata.comСлед многобройните потребителски жалби за самостоятелното рестартиране на Windows 10
Коментари Харесай

Как да отложим обновяването на Windows 10 с две седмици

kaldata.com

След многочислените потребителски тъжби за независимото рестартиране на Windows 10 за инсталирането на изтеглените обновявания, Microsoft даде опция за отлагането на този развой. Сега се появява известие, че устройството автоматизирано ще се рестартира отвън дейния интервал на потребление, и че това рестартиране може да бъде отсрочено за период от 7 дни.

В множеството случаи една седмица е повече от задоволителна, с цел да се откри най-подходящото време за този рестарт, само че за доста хора това е малко. Възможно е този интервал от време да бъде повишен на 14 дни. Можем да си представим, че има домашни лични компютри, на които са стартирани стратегии, които не би трябвало да бъдат прекъсвани цяла седмица. Но две седмици несъмнено са доста. Само че да не забравяме, че преди време Бил Гейтс твърдо вярваше, че 640 KB оперативна памет ще стигнат на всеки.

Ако въпреки всичко това ви се наложи, има метод. Необходимо е прибавянето на два ключа в систематичния указател. Стартирайте редактора на систематичния указател и преминете в HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindow. Там създайте нов раздел с име  WindowsUpdate , а в него два нови  DWORD параметъра . Единият с име  SetAutoRestartDeadline , а другият –  AutoRestartDeadlinePeriodInDays , в който посочете оптималният брой дни:

 Windows 10

Това е. По този метод можете да отложите обновяването с цели две седмици. За да се върне всичко както е било, можете да промените ключа на 7 дни или да премахнете новия раздел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР