kaldata.comС Android 10 и iOS 13 вече можете да прилагате

...
kaldata.comС Android 10 и iOS 13 вече можете да прилагате
Коментари Харесай

Тъмният режим на Gmail най-сетне е наличен

kaldata.com

С Android 10 и iOS 13 към този момент можете да прилагате тъмната тематика за цялата система на вашите мобилни устройства. Тъмният режим се ползва автоматизирано и за множеството систематични и съществени приложения, само че не и на всички места – няколко известни приложения, в това число и Gmail, нямаха конфигурация за мрачен режим, когато Android 10 излезе.И

Изминаха месеци от оповестението на тъмната тематика за цялата система на Android 10, само че известната услуга за е-поща на Гугъл закъсня доста с тъмния дизайн, само че най-накрая това се трансформира и към този момент компанията вкарва тъмна тематика за Gmail във версиите за Android и iOS, която ще бъде налична за всички до няколко седмици.

Тъмният режим е все по-търсен. Преди Apple и Гугъл да стартират да го постановат, известността на тъмните дизайни към този момент беше почнала да пораства, като такива видяхме и в доста други известни приложения като Фейсбук Messenger, Slack, Reddit, Viber и други.

С тъмният режим можете да спестите от живота на батерията, а дисплеят ще бъде по-малко натоварващ зрението, изключително когато се употребява в мрачно помещение. Гугъл за първи път добави мрачен режим в актуализацията към Android Pie при започване на тази година, само че тематиката не работеше за цялата система. В Android 10 тъмният дизайн навлиза доста по-широко и измежду приложенията, които употребяват систематичната тематика по дифолт, ще одобряват тъмните цветове, когато това е допустимо. Новата версия на мобилната операционна система на Apple също ползва необятно тематиката –  от тапети, джади и вести, до Календар и Съобщения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР