kaldata.comКамерите на тол системата, разположени из България, скоро ще започнат

...
kaldata.comКамерите на тол системата, разположени из България, скоро ще започнат
Коментари Харесай

Свързват камерите на тол системата с МВР, скоро по тях ще глобяват за превишена скорост

kaldata.com

Камерите на тол системата, ситуирани из България, скоро ще стартират да наблюдават и за превишена скорост. Това стана ясно от социална поръчка на пътната организация и инструкцията за обмена на информация сред Министерство на вътрешните работи, митниците и АПИ.

Очаква се откакто бъдат интегрирани системите на тези ведомства, данните за придвижване на транспортни средства по платената пътна мрежа да могат да се получават в действително време. Изградените портални рамки, които работят от 1 март за тол системата ще подкрепят работата на КАТ и митниците. Те ще събират и подават информация към Министерство на вътрешните работи, Агенция митници и Национална агенция за приходите.

Според формалната статистика в страната има общо 295 рамки с камери, като сега всички се употребяват за засичането на изминатите километри от товарните коли. И макар че те нямат вграден радар и няма да засичат моментната скорост, само че ще могат да откриват междинната скорост на даден лидер. Така да вземем за пример на автомагистралата програмен продукт ще може да откри, в случай че се движите със междинна скорост над 140 км/ч в даден сектор и автоматизирано да генерира фиш с санкция за автомобила.

Обменът на информация ще стартира, откакто бъде призната официално инструкцията за продан на информация между АПИ, Министерство на вътрешните работи и Автомагистрала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР