kaldata.comGoogle най-сетне въведе нов тъмен режим за Google Translate за

...
kaldata.comGoogle най-сетне въведе нов тъмен режим за Google Translate за
Коментари Харесай

Най-сетне и Google Translate получи тъмен режим

kaldata.com

Гугъл най-накрая вкара нов мрачен режим за Гугъл Translate за Android, който е изненадващо ослепителен.

Новият дизайн към този момент е разполагаем за потребителите с Android 10, които са актуализирали версията на приложението до 6.4.0 и са присъединили тъмният режим по дифолт за цялата си система, която алтернатива автоматизирано принуждава приложенията, за които това е допустимо, също да преминат към мрачен дизайн.

Когато осъществяването е положително, тъмният режим е едно отлично допълнение към общоприетия дизайн на мобилните приложения, като понижава умората в очите, понижава отблясъците, пести силата на батерията и наподобява естетически по-добре съгласно някои усети.

Тъмният режим на Гугъл Translate е по-скоро от гамата на мрачно сивото, а не навръх черния цвят, което значи, че в тази ситуация няма да се пести толкоз доста сила, изключително при AMOLED екраните, при които безусловно черният цвят значи изключени пиксели, и както означават от известния портал Android Police, определеният колорит в действителност не е изключително мрачен.

Сините детайли на приложението са непроменени от тези в общоприетата версия, което до известна степен още веднъж обезсмисля изгодите от тъмния дизайн, най-много за потребителите с AMOLED екрани, като при тях остава главно естетическото преимущество.

Освен това, при AMOLED панелите сините субпиксели са минимум издържливи (за разлика от тези за аления и зеления цвят), тъй че приложенията с интерфейси с доста статични бели или сини детайли, нормално се заобикалят, с цел да не се прояви дефектът, прочут като „ оставащо изображение “ – елементи от екрана да останат непрекъснато оцветени с изображение, което е стояло статично и непроменено дълго време на екрана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР