kaldata.comЕдна от най-изявените кампании за възприемане на електрически автомобили току

...
kaldata.comЕдна от най-изявените кампании за възприемане на електрически автомобили току
Коментари Харесай

Най-дългото пътуване с електрическа кола в света завърши в Австралия

kaldata.com

Една от най-изявените акции за разбиране на електрически коли одеве завърши. Вийбе Вакер от Холандия публично приключи това, което бе оповестено за „ най-дългото пътешестване с електрическо транспортно средство в света “, спирайки пътешестване, траяло към три години и 80 000 км. от Амстердам до Сидни, Австралия.

Tой потегли на 15 март 2016 година в модифициран  VW Golf  като част от самодейността Plug Me In, която имаше за цел да покаже осъществимостта и преимуществата на електрическите автомобили. Пътуването го води в 33 страни и разчиташе на композиция от доброволци (за настаняване, такси и храна), както и  спонсори , включващи софтуерни колоси като Adobe и Canon.

Пътуването изискваше многочислени морски преходи и не беше толкоз екологично, колкото би могло да бъде вследствие на това. Въпреки това, Вакер към момента подчертава  екологичните и икономическите преимущества  на неговото каране. Немодифицираният VW Golf би претендирал към 6700 литра гориво, с цел да приключи пътуването, което би коствало 4552 $, в случай че разчитате на междинните цени на бензина в Съединени американски щати през 2018 година австралийската пустота.

Вместо това, Вакер е похарчил едвам 300 $ за електричество за три години и множеството от тях са в австралийската пустота.

Може да се твърди, че Вакер е постигнал задачата си, даже и да не е единствения, който преследва тази концепция. Е-колите сигурно бяха практична действителност през 2016 година, само че изборът му по това време беше стеснен до премиум коли като Tesla Model X или машини с дребен пробег – даже нормалният за Вакер голф не можеше да отиде повече от 170 благи с едно зареждане. Докато електрическите автомобили към момента са надалеч от преобладаващите през 2019 година, те са  значително по-често срещани, налични и по-дългосрочни  като варианти.  По-строгите правила за излъчванията, конкуренцията и икономиите от мащаба изиграха огромна роля в тази промяна и не бихме изключили акции като тази, соино също имат дребна част с приноса си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР