Кълбовидната мълния: електромагнитна форма на живот? …Въпреки усилията на учените,

...
Кълбовидната мълния: електромагнитна форма на живот? …Въпреки усилията на учените,
Коментари Харесай

Кълбовидната мълния: електромагнитна форма на живот?

Кълбовидната гръмотевица: електромагнитна форма на живот? …Въпреки напъните на учените, сферични мълнии в никакъв случай не са създавани в лабораторни условия. Този мистериозен феномен се оповестява от антични времена и до неотдавна се счита за „ плод на въображението “.Обикновено сферичната гръмотевица се появява покрай земята по време на гръмотевични стихии, макар, че от време на време се демонстрира и при ясно време. Размерът й може да варира от няколко сантиметра до няколко метра в диаметър. Придобива голям брой цветове, най-често червен, жълт и оранжев. Топката гръмотевица изчезва за няколко секунди, макар, че има няколко случая, в които е била забележима повече от минута.Често издава съскащ тон и оставя след себе си отличителна миризма на озон или изгаряща сяра. Понякога изчезва със мощен гърмеж, а в някои случаи оставя мъгла или твърди останки.
Съществуването на кълбовидната гръмотевица е потвърдено от следите на физически вреди, които оставя след себе си – изгаряне на предмети, пострадване или ликвидиране на животни и хора.
Четете още: Делфини избавят човек, който е бил в ледената вода повече от 12 часаСпоред свидетелски показания, кълбовидната гръмотевица демонстрира едни от най-странните свойства, следени в природата. Тя има необяснима наклонност да влиза в домовете на хората, от време на време през комини или даже през ключалки.В някои случаи влиза през стъкла, оставяйки идеално кръгли дупки след себе си. В други случаи минава през стени. Дори се оповестява, че се материализира в летящ аероплан, като влиза в пилотската кабина и излиза през опашната част.

 1 - Кълбовидната гръмотевица: електромагнитна форма на живот? (видео)
Най-странните известия са тези, при които се твърди, че кълбовидна гръмотевица е посочила признаци на просветеност …Според няколко достоверни известия, хора са били преследвани нагоре и надолу по стълбите или са били обикаляни от сферична гръмотевица. В няколко случаи наподобява, че губи интерес, дистанцира се и експлодира, без да навреди на индивида.Това на пръв взор интелигентно държание кара някои да имат вяра, че кълбовидната гръмотевица в действителност може да е някаква ефимерна форма на живот.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР