КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп издаде одобрение

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп издаде одобрение
Коментари Харесай

Доналд Тръмп подкрепи кандидата за Конгреса на Охайо Дерек Мерин само часове преди отварянето на избирателните секции

КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп издаде утвърждение в последната минута в мощно издирван северозападен конгресен окръг на Охайо в понеделник, подкрепяйки представителя на щата. Дерек Мерин против противник републиканец, който най-близкият съдружник на Тръмп в щата разказа като „ стабилен реакционер “.

Решението на Тръмп пристигна към 18 часа преди изборните секции да бъдат отворени за първичните избори в Охайо – и по-малко повече от 48 часа след акцията на Тръмп в щата от името на предприемача от Кливланд Бърни Морено, неговият избор за Сената на Съединени американски щати.

„ Дерек Мерин е необикновен Американски родолюбец, който се кандидатира за Конгреса в 9-ти окръг на Охайо против RINO, Крейг Ридел, който не е другар на MAGA “, написа Тръмп в своята платформа Truth Social. „ Като вашият идващ конгресмен, Дерек ще се бори настойчиво, с цел да отбрани нашата граница, да спре инфлацията, да поддържа нашите военни / ветеринари и да отбрани нашата постоянно под блокада Втора корекция. “

Гов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР