Каквото нивото на премиера, на такова ниво го посрещат. Американците

...
Каквото нивото на премиера, на такова ниво го посрещат. Американците
Коментари Харесай

Каракачанов: Каквото нивото на премиера, на такова ниво го посрещат

„ Каквото равнището на премиера, на такова равнище го посрещат. Американците си имат лична политика, от време на време тя не ни харесва като в тази ситуация с опитите да ни притискат за Република Северна Македония. Но те си вършат доста добър разбор кого канят и защо го канят. Едва ли е обществена загадка, че нашият министър председател е лека конница, кой очаквате да го одобри – президентът ли? Естествено, че ще го одобри някой чиновник на ниско равнище “.

Това декларира в изявление за „ Епицентър “ някогашният вицепремиер Красимир Каракачанов.

Българският министър-председател, сходно на доста други български политици през последните 30 години, се държи като прислужник, а не като общественик от суверенна страна, счита политикът от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Американците – когато с тях се държиш като равносилен, а не се хилиш с приведен гръбнак, те те почитат. Когато можеш да им кажеш „ Не, тук нашият интерес е друг “, те те почитат. Когато видят, че си угодничав, се държат с теб както се държат тираджиите с магистралките на промоция “, съобщи той.

„ Кирил Петков може би ще остане в историята като най-неуспешния и най-смешния министър председател на България през последните 30 години, само че пък най-добре възползващия се от конюнктурата, товарейки българския народ с спомагателни тегоби, най-вероятно, с цел да осъществя персонални ползи “, предвижда Красимир Каракачанов.

„ Тези хора нямат никакво желание нито да ръководят четири години, нито да се борят на избори за доверието на жителите. Те са краткотрайно попаднали в политиката “, безапелационен е той. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР