Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за

...
Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за
Коментари Харесай

Копнежът си остава строежът на Колежа

Каквото и да ти приказват, знай, че става дума за пари, обичал да споделя Джон Стайнбек. Адски прав е пустият му янки, даже половин век след гибелта си.

В Ботев и след проваления край за Купата си остава една фантазия - довършването на Колежа. Там фактически става въпрос за доста пари - към 20 милиона. Така че каквото и да ни приказват за Белия, за напиращия Желко, за Тодор Неделев и прехвърлянията на Кристиан, всеки е наясно, че става въпрос за детайлности на фона на стадиона.

Не единствено че не знам какво става, само че и да знаех, нямаше да знам какво да върша, ​твърдеше комикът Джордж Карлин. Наистина, ние не знаем какво става, само че сме наясно, че разногласието е за някаква цесия, която спъва взимането на заема от Фонда на фондовете.



Собственикът на Ботев Самуилов сподели, че до септември нещата ще станат. Нямаме съображение да не му имаме вяра. Само се надяваме да не се доверява отново на тези пишман анализатори, които го излъгаха, че треньорът е отговорен за неуспеха за Купата.

Така че дали ще е Белия, Желко или Ферарио отпред на Ботев, няма никакво значение. Просто тъй като Ботев има потребност от Колежа. Треньорите са част от пейзажа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР