Каквото и да се говори за Лили Иванова, тя си

...
Каквото и да се говори за Лили Иванова, тя си
Коментари Харесай

Сензационно в "ШОУ": Разбра се на кого Лили Иванова е завещала парите си

Каквото и да се приказва за Лили Иванова, тя си остава най-голямата звезда в България. Това се потвърди за следващ път на нейните два следващи концерта през миналата седмица в зала 1 на НДК. Примата сподели същинско почитание към своите музиканти за гърба си, а кореспондент на „ ШОУ ” дочу, че облагата от двете изяви огромната Лили оставя на бенда. Удържала си само за разноските по спектакъла – наем на зала, фон и техника. Всичко останало завещала на положителните музиканти, без да се полакоми даже за стотинка от приходите. Лили Иванова приключи тазгодишното си турне „ За пълноценни мигове с музиката” с два следващи концерта онлайн. Едва ли ще изненадаме някого, в случай че кажем, че Лили съумя и този път да препълни залата. Два часа пя безусловно онлайн за своите фенове. Основен акцент в шоуто бяха песните от последните й два албума, чийто главен аранжор е китаристът Ангел Дюлгеров. Единствено „ Невероятно”, „ Искам те” и „ Щурче” бяха песните от далечното минало на звездата – 80-те години. Най-голям възторг провокира с баладата „ За тебе бях”, видя на място кореспондент на „ ШОУ”.

На сцената бе изнесена специфична масичка, на която екипът на Лили бе наредил вода и обичаният й мед. Тя не се посвени посред концерта да извади лъжица и да си похапне. „ Без мед нищо не се получава”, сподели тя на микрофона, след което продължи да радва препълнената зала.

Милосърдието на Лили към музикантите изуми огромна част от шоубизнеса. Носят се митове за взаимоотношенията й с композитори, аранжори и текстописци. В дъното на свадите й с Митко Щерев и Тончо Русев също стоят пари. Обвиняват я, че е лакомец и мисли само за личното си богатство. Вероятно се е трансформирала и е осъзнала, че на оня свят никой нищо материално не взема със себе си.

Певицата има всичко належащо и е решила, че би трябвало да се погрижи за музикантите, които боготвори. Това сподели освен със завещаните пари от двата концерта, само че с почитание на самата сцена. Нито за момент не ги подцени за сметка на себе си, а в противен случай – приканваше публиката за бурни овации. На няколко пъти загатна имената на всеки поотделно и ги направи толкоз значими вечерта, колкото самата тя се усещаше.

Красимир ОРХАНИЙСКИ, в. " ШОУ "

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР