Каквото и да кажат, или да направят тризначките, надали ще

...
Каквото и да кажат, или да направят тризначките, надали ще
Коментари Харесай

УНИКУМ!! Тризначката Надежда се съблече и изрева: Кой иска тези красоти?!

Каквото и да кажат, или да създадат тризначките, едва ли ще има някой сюрпризиран. След толкоз години сме привикнали с простотиите и тъпотията им дотам, че към този момент нищо не ни учудва. Не ни учуди и Надежда, с следващата си идиотия в мрежата.

Знаем, че от трите, единствено Любов съумя да се седне на Д-то, да сътвори семейство и да живее някакъв естествен живот в Лондон. Тя не желае да вижда сестрите си, а и по какъв начин да желае - то да се хвалиш ли с " такова знамение ", което проси и предлага тялото си по улиците?!

Точно това направи и тризначката Надежда оня ден. Сигурно пияна (то не е сефте), тя се съблече и си сподели анатомията в нета като изрева: " Кой желае тези хубости, а?! "... При все " хубостите ", май не се откриха претенденти. Не и съществени, тъй като зевзеците, които я направиха на нищо за следващ път, са безброй...

Надежда сподели повехнало лице (но с този метод на живот какво да бъде), паласки, сплескани и виснали балкони, както и отпуснати ръце. Посъветваха я да вземе и да се стегне, до момента в който към момента се води млада, тъй като гледката по никакъв начин не е лицеприятна.

" То майната му на гледката, ами ще си съсипе организма и здравето ", разясняват по-меки към нея консуматори.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: тризначките тризначката Надежда Любов Лондон мрежата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР