Каквото и да има, няма резултат по същество. Този ВСС

...
Каквото и да има, няма резултат по същество. Този ВСС
Коментари Харесай

Христо Иванов: Хватки, трикове и мацаници, но да не падне косъм от главата на Гешев

" Каквото и да има, няма резултат всъщност. Този Висш съдебен съвет беше определен с задачата да избере и пази гърба на Иван Гешев , те са негови мажоретки, тъй че ще следим всевъзможни хватки, трикове, номера, неистини, мацаници - единствено и единствено да не падне косъм от главата на Иван Гешев ".

Това съобщи пред News.bg съпредседателят на " Демократична България " и водач на " Да, България " Христо Иванов за решението на Висшия правосъден съвет да отсрочи процедурата за предварително освобождение на основния прокурор Иван Гешев поради неналичието на процедурни правила.

Като просто нищо и като следващия негов висш гьонсуратлък дефинира Христо Иванов Иван Гешев, че процедурата по предварителното му освобождение е от " правно нищо " към " просто нищо ".
 Висш съдебен съвет си даде 2 седмици да мисли по какъв начин тъкмо да разиска отстраняването на Гешев
Висш съдебен съвет си даде 2 седмици да мисли по какъв начин тъкмо да разиска отстраняването на Гешев

Нямали процедурни правила

Той изясни, че за човек, който голямото болшинство от българските жители разбра, че от дълго време би трябвало да си подаде оставката , и против който се вършат най-различни опити и се подлага на критика неговата работа във вътрешнополитически и в интернационален проект, демонстрира наглостта самичък да излезе и да съди себе си, да раздава правораздаване и оценка.

Според Христо Иванов обаче не може в името на публичните упования процедурите по предварително освобождение на Иван Гешев да не се задвижат. Висш съдебен съвет е тежко преднамерен и подвластен от Гешев и неговите подмолни настойници , уточни Иванов.

Той е на мнение, че задачата е всеки ден, в който Гешев продължава да бъде основен прокурор, корупционерите в България да могат да бъдат спокойни и да оцеляват на позицията си.
 Иван Гешев за отстраняването си: От
Иван Гешев за отстраняването си: От " правно нищо " до " просто нищо "

Не може да повярва, че това се случва в 21 век в страна членка и на фона на война

Във връзка с, Христо Иванов съобщи, че с цел да стартира тя дейна работа, се чака да се види дали опозицията няма да премисли позицията си за отвод от присъединяване в нея. Времето за очакване изтече и напълно скоро краткотрайната комисия ще стартира работа, увери Иванов.

От Демократична България търсят болшинство от всички партии в Народното събрание за промени в Конституцията и се обръщат към всеки един депутат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР