Каквото било - било. Бен Афлек вече носи халка на

...
Каквото било - било. Бен Афлек вече носи халка на
Коментари Харесай

Бен Афлек отново пусна имот на пазара

Каквото било - било. Бен Афлек към този момент носи халка на пръста си и се е отдал на една единствена жена. Рамо до рамо с Дженифър Лопес двамата градят своето бъдеще. Затова домът му в Лос Анджелис, в който е живял самичък преди романса си с певицата надали ще му потрябва. Поне това счита Бен.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им женитба и какъв брой може да коства тя
Колко са подготвени да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си женитба

Една внушителна сума

Само две седмици откакто звездата от " Дявол на положителното " разгласи брака си с поп дивата, пусна на пазара някогашния си дом. Той купува парцела за 19 милиона $ след развода си с Дженифър Гарнър през 2018 година

Имението се намира на по-малко от 2 км от мястото, където живее някогашната му брачна половинка с трите им деца - Вайълет, Серафина и Самюел. Разпростира се на 4 114.8 метра (13 500 квадратни фута) жилищна повърхност, включваща всичко - от винарска маза, фитнес зала, уелнес стая до домашно кино. Външният ѝ тип е не по-малко прелъстителен. Просторна поляна с басейн с пързалка обгръща къщата, дружно с лятна кухня.

Сега домът е разгласен за продажба от 30 милиона $ , което би донесло на Бен впечатляващите 11 милиона $ облага от момента, в който го е купил, написа Hello.

И Афлек, и Лопес разполагат с цялостни портфейли от продажба на парцели. Но занапред следва да разберем дали имат намерение да продадат още от собственостите си, откакто заживеят дружно, или да запазят вложенията за друго.

Всичките парцели на Джей Ло излизат на стойност към 97 милиона $. В това число крайбрежен комплекс за 32.5 милиона $ в Стар Айлънд в Маями и вила за 1.4 милиона $, която тя купува с някогашния си избраник Алекс Родригес. 53-годишната певица също има домове в Хамптънс и в Ню Йорк, както и фамилна къща в Бел Еър, с който се снабди през 2016 година
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и имението за 40 милиона $, което са купили
Новият фамилен дом на Джей Ло и Алекс Родригес

Звезден и блестящ, тъкмо като тях

Междувременно Бен разполага с имение в резервата Хамптън Айлънд в Джорджия, което взима през 2003 година, когато се среща с Дженифър Гарнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР