Какво знаем за него: преди четири години завършил същото училище,

...
Какво знаем за него: преди четири години завършил същото училище,
Коментари Харесай

Терористът от Казан в „Телеграм“: Ще убия голямо количество био боклук

Какво знаем за него: преди четири години приключил същото учебно заведение, а сега учи в лицей. Преди няколко дни основал канал в „ Телеграм “, в който назовава себе си Бог, а в утрото преди стрелбата декларира, „ че ще убие огромно количество био отпадък “ и ще извърши самоубийство, „ Телеграм “ блокира канала му след случката.

Разрешително за оръжие младежът получава на 28-ми април тази. „ Интерфакс “ оповестява, че причинителите са двама, а вторият е блокиран на четвъртия етаж на учебното заведение и в следствие погубен по време на интервенцията. Според последните данни вследствие на нещастието са починали 11 души. Сред починалите има минимум седем деца - четири момчета и три девойки. В това число двама възпитаници, които са се пребили след скок от прозорец на учебната постройка. ТАСС оповестява за 32 потърпевши.. Президентът на Татарстан - Рустам Минниханов. споделя пред медиите, че всички нужната помощ за фамилиите и учебното заведение ще бъда навреме оказана и изрази надълбоко страдание за случилото се.

Главната дирекция на Министерството на изключителните обстановки на Русия в Република Татарстан откри гореща линия за психическа помощ след стрелбата в учебното заведение. На място работят психолози от Центъра за незабавна психическа помощ. Във вторник сутринта двама души нахлуват в учебно заведение номер 175 в Казан и откриват огън по учащите се.

превод от съветски Мира Ереева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР