Какво я вдъхновява? Какво я прави щастлива? Има ли формула

...
Какво я вдъхновява? Какво я прави щастлива? Има ли формула
Коментари Харесай

Станимира Георгиева: Силният дух ме вдъхновява


Какво я въодушевява? Какво я прави щастлива? Има ли формула на триумфа за сполучливите хора? Тези и още куп други въпроси зададохме на царицата на шоколада у нас - прелестната Станимира Георгиева , която има своя сбъдната фантазия - своя фабрика за шоколад.



" Доброто, вярата, мощният дух, другарството " , всичко това ме въодушевява, признава Станимира Георгиева - наш специфичен посетител в епизод 22 на " Жените на България ".

За нея в никакъв случай не може да има по-подходящ миг да започнеш личен бизнес от момента , в който събереш смелостта да направиш първата крачка. Защото ние избираме моментите и ние ги трансформираме в подобаващи - само със личния си кураж.



" Който желае да бъде бизнесмен в България, дано да бъде. Винаги ще има конкуренция и в нея няма нищо неприятно. Когато влизам в магазина, аз виждам десетки типове кисело мляко. С шоколада е също по този начин ", споделя ни тази вдъхновяваща дама.

А нея? Нея какво я прави щастлива?

" Този живот е като бонбон от кутия с шоколад. Никога не знаеш какъв ще ти се падне. Щастлива съм, когато знам, че моят триумф не е единствено за мое прилагане, а съм нужна и потребна на близките ", прибавя Станимира.



А в случай че вие към момента не сте изгледали епизод 22 с цялото изявление със Станимара Георгиева от нейния шоколадов свят, то може да го извършите тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР