Какво взимате с вас, когато сте на път, дами? Вероятно

...
Какво взимате с вас, когато сте на път, дами? Вероятно
Коментари Харесай

Отвъд всякакви граници: Открий пътя към по-здрава и хидратирана кожа

Какво взимате с вас, когато сте на път, дами? Вероятно едно от най-важните неща в листата ви е козметичната ви чантичка или несесера с най-важните ви такъми. Защото не се усещаме себе си без нашите дребни ритуали за здраве и хубост и тъй като грижата за кожата би трябвало да ни съпътства където и да сме - на плажа, в планината, заобиколени от шума на огромния град.

Отдаваме се на завършения и незабравими прекарвания, с цел да се почувстваме живи. Точно както самите ние желаеме това, по този начин и кожата ни има потребност непрестанно да се усеща витална, хидратирана и подхранена. Все отново тя е нашата преграда против външните условия, нашият първи досег със света.

 r iStock

Затова имаме потребност от благонадежден и стилен асистент, който, без значение къде се намираме, да може да даде тази глътка пресен въздух на кожата ни. e точно този воин - с леката си, само че в същото време надълбоко подхранваща формула, той обгръща кожата ни, с цел да я подари с дълбока хидратация и дълготрайна отбрана. 

Този крем може да се трансформира в част от всяко ваше премеждие и пътешестване на всички места по света.  Това е потвърдил успеваемостта си артикул, подобаващ за цялото семейство. Осигурява на кожата ви цялостна отбрана като укрепва кожната преграда и омекотява и най-сухите и загрубели сектори. Идеален е за ежедневна приложимост, постоянно, когато почувствате, че имате потребност от него. 



Независимо дали сте на дълго фамилно странствуване, на планински преход или скачате с парашут - постоянно можете да разчитате на успокояващите и хидратиращи свойства на Редица невероятни хора от разнообразни точки по света към този момент са се доверили на този незаместим асистент в грижата за кожата. Смели, неповторими, разнообразни и търсещи, те вършат това, което обичат, и сбъдват фантазиите си, подкрепени от NIVEA. 

Един от тези хора е Зандил Ндлову, която е отдала живота си на свободното гмуркане. Тя споделя за пътя си към себеоткриването и счупването на своите персонални бариери в поредицата на NIVEA " Премини оттатък границите си ". Позната също като " Черната нимфа ", Зандил споделя:

" Всяко гмуркане е красиво, само че изискванията не са леки. Дехидратираш се и изгаряш от слънцето, кожата ти е суха, солена и напукана от морската вода.Така че след всяко гмуркане има значение по какъв начин се грижиш за кожата си. "

 NIVEA

Ако би трябвало да помислим по-философски, ние ще открием, че сме тъкмо като кожата, която ни свързва със света. Външните условия неизбежно оставят своя отпечатък върху нас и по тази причина имаме потребност от защитни сили, с цел да се оправяме с всяка обстановка, която ни сервира животът.

Позволете на да бъде вашата отбрана и да ви вдъхнови да се грижите за кожата си, тъй че да изследвате свободно нови хоризонти и в никакъв случай повече да не поставяте граници пред себе си!

 Advertisement
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР