Какво ви очаква през септември спрямо зодията ви, това разкрива

...
Какво ви очаква през септември спрямо зодията ви, това разкрива
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през септември?

Какво ви чака през септември по отношение на зодията ви, това разкрива астроложката Марги Паскалева пред Lupa.bg.

ОВЕН – доста динамичен в работата, изпълнен с забавни контакти, пътувания и доста занимания. След 10 септември някои от вас може да срещнат остарели другари и познати, а други да се върнат към предходни оферти или бизнес партньорства. Чувствате се витални, енергични и подготвени да приемете всяко предизвикателство.

Не разпилявайте силата си в доста действия и занимания, а се концентрирайте в не повече от две. В интервала след 10-ти се концентрирайте върху остарели незавършени задания или планове – извършете проверка, корекции и актуализация на документи и други работни каузи. Сега не е добре да стартирате нещо ново, да подписвате дълготрайни контракти или да вършиме капиталовложения. Добър интервал за поправки в дома, връщане на някакви отговорности или жест, възстановяване на взаимоотношения, метаморфоза, реформиране и преосмисляне.

ТЕЛЕЦ – значим акцент през този месец за вас са финансовите въпроси, здравето, работата и ежедневните ви задания. По-важните каузи в работата свършете до 9 септември. След 10-ти може да има закъснение на развиването им, проблеми с техниката, връщане на документи за промяна и други ежедневни пречки. Това може да се отрази в заплащането и да се чувствате по-нестабилни финансово.

Работете по-внимателно с информация и документи, с цел да не допускате съществени неточности. Бъдете изключително деликатни в връзките с сътрудници и не влизайте в спорове на работното място. Не започвайте нова работа и други действия. Някои от вас имат опция да се върнат към остаряла работа, а при други да се наложи метаморфоза във компанията и редуциране на личен състав.

Във значимите моменти разчитайте на собствен остарял другар или възрастен родственик. Не прекалявайте със сладките храни и солта.

БЛИЗНАЦИ – вие ще бъдете по-дълго време под мощното въздействие на Марс в Близнаци (до 13.01.23), заради ретроградното му придвижване сред 28.10.22 и 13.01.23 година Ще се чувствате мощни през този месец. Ежедневието ви ще е доста забързано и динамично. Ще се интересувате от доста неща и може да се наложи работите повече, с цел да покривате някои непредвидени разходи.

На някои от вас може да се наложи да позволяват фамилни или имуществени въпроси. Въпреки компликациите, които може да срещате, имате опция да се справите с множеството от тях. При нужда разчитайте на непосредствен родственик или човек на по-висока позиция в обществото.

Обръщайте повече внимание на колегата и децата си. Стремете се към непоклатимост, проявявайте самообладание и неизменност. След 10-ти правете корекции, поправки и реорганизации. Не купувайте техника и не започвайте нищо ново.

РАК – проверете договорите си за услуги, тъй като най-вероятно ще се наложи преподписване на контракт или някакви промени по него. Септември е отличен месец за вас за частични или съществени поправки в дома, само че не и за започване на ново строителство, покупка на парцел или на битови уреди след 10-ти.

В работата някои действия ще се случват по-бавно, а се постанова поетите задължения да бъдат довършени до края на октомври. Въпреки това няма да срещате прекалено много спънки по пътя си. Важното е да мислите реалистично и да не се отдавате на мечти. Намирайте време за малко усамотение и прочувствено разтоварване, с цел да възстановявате силите си.

През втората половина на месеца приходите евентуално ще са незадоволителни, само че пък можете да разчитате на непрекъснатия си сътрудник. Вземете ограничения против течове от съседи, а не са изключени и спорове с тях.

ЛЪВ – ще се чувствате доста въодушевени от ваши забавни нови хрумвания, които бихте желали да осъществите. Свършете някои по-важни задания до 9-ти, тъй като след 10 септември делата ще стартират да се забавят и затрудняват, а надлежно може да очаквате и закъснение или по-малко на доходи. Ако не поради контролни органи, то за ваше утешение, направете проверка на фамилните или фирмени средства.

Периодът след 10-ти е доста подобаващ за самокритика и преосмисляне на личните полезности – кое или кой са най-важни и скъпи за вас, какво и кой ви прави щастливи, какво или кой ви пречи и така нататък Можете да върнете дълг или жест към някого, да подобрите взаимоотношения, да ремонтирате автомобила. Ако имате положително предложение, можете да рефинансирате действителен заем. Не подписвайте нови дълготрайни контракти, не купувайте техника за бита или автомобил.

ДЕВА – месец септември е доста динамичен за вас, изключително на работното място. Ще се наложи да полагате доста старания, с цел да съумеете да се справите с многото задължения и връзки на разнообразни равнища. Ще чувствате по-често напрежение и комплициране, изключително след 10-ти, по тази причина би трябвало да планирате всичко по този начин, че да го избегнете. Ретроградният Меркурий ще ви подтикне да се замислите за доста неща от предишното, за работата си и за бъдещото си развиване в кариерен проект, за значимите неща в живота ви.

Разчитайте на своите скъпи качества като експерт и покажете убеденост в себе си. При някои от Девите предстоят промени в управлението на компанията или на работата ви. Въпреки това няма да ви липсват мощ и борбеност. Докажете се и може да минете „ сред капките “. Използвайте мозъка и чара си, ще съумеете. Коригирайте някои неточности, предложете практични решения.

ВЕЗНИ – през втората половина на месеца може да се почувствате някак комплицирани, замислени и вглъбени в себе си. Нуждаете се от малко успокоение и усамотение. Ще ви разведри и въодушеви срещата със стар/а приятел/ка. Нуждаете се от топлина и многообразие, само че в случай че имате непрекъснат сътрудник стремете се да не давате мотив за ревнивост. Интуицията ви е мощна, тъй че не бихте си разрешили да нараните околните си, нито да „ разклатите везните “ в една или в друга посока.

Умеете да държите страстите си под надзор, както и да говорите когато и пред който би трябвало. Вгледайте се в себе си, поправете минали неточности в държанието си. Не се затваряйте в себе си, а разговаряйте с хората. По-възрастните представители да се грижат за здравето си и в случай че е належащо направете проучвания.

След 10-ти не е удобно да се вършат естетични корекции и интервенции, в случай че не е незабавно.

СКОРПИОН – през септември можете към този момент да отдъхнете от напрежението в предходния месец август. Чувствате се изтощени, с намалена сила. Добре е да вземете малко отпуск, в случай че е допустимо. Месецът не е подобаващ за взимане на нови заеми, покупка на техника или автомобил, за предоставяне на заеми. Акцент при вас са финансовите въпроси, а при някои и здравните.

Сега е уместно да върнете заем, да рефинансирате заем, да подмените някои персонални документи или да ви върнат дължими пари. Направете профилактични медицински проучвания. Преразгледайте приятелския си кръг и не позволявайте да ви употребяват. Отношенията с колегата и други контакти ще са положителни. Имате време и предпочитание след 20 септември да сте близо един до различен с обичания човек и да се подкрепяте. Забавете темпото, направете разбор на минали неточности и проблеми. Безгрешни хора няма.

СТРЕЛЕЦ – за вас месец септември ще е много динамичен, а може да се каже и под напрежение. При хората с бизнес може да се появи нелоялна конкуренция, да зародят разногласия и напрежение в връзките с сътрудници или недоброжелатели. По природа сте извънредно великодушни и широкоскроени, само че на моменти и прекомерно доверчиви. Смятате, че щом вие сте открити и почтени с хората, по този начин и те ще се отнасят към вас.

Но този месец е целесъобразно да сте по-внимателни и внимателни, изключително с хора от приятелския ви кръг. Бъдете малко по-дистанцирани прочувствено. През последните 5 дни на месеца ретроградният Меркурий в Дева и Марс в Близнаци постановат повече внимание при шофиране, избягвате пътешестване на дълъг път.

Не са изключени и спорове с сътрудници или родственици, закъснение на бизнес делата, проблем с документи, усложнения в връзките.

КОЗИРОГ – до към 22 септември ще имате съществени триумфи в изявите и изненадващи придобивки. Въпреки това бъдете по-пестеливи с парите, защото може да зародят и непредвидени разноски към децата. Интимните връзки ще бъдат доста наситени прочувствено – ту буйни, ту проблематични. Работата и престижът за Козирог постоянно са приоритет. Не, че пренебрегвате целеустремено околните си, само че неумишлено го вършиме от време на време. А това ги кара да се усещат в такива моменти неудовлетворени.

Този месец е целесъобразно да намирате повече време за своя сътрудник и децата си, в случай че желаете да не си създавате проблем в фамилията.

Същото важи и за несемейните интимни връзки. Някои работни планове и задължения с хора зад граница могат да се забавят или да ви бъдат върнати документи, което да наложи преразглеждането им и промяна на грешките.

ВОДОЛЕЙ – доста от вас евентуално ще изберат този месец за своите почивки и пътешествия. И този избор ще е добър, стига да не изберете пътувания зад граница. Възможни са проблеми на дълъг път с документи или билети, закъснение или анулация на превоз, загуба на багаж или други персонални движимости, както и спорове. Ако изберете да изкарате тук почивката си, имате отлични шансове за приятни занимания, наситени интимни прекарвания с обичания човек и децата си.

Ако се постанова да работите и не сте в отпуск, бъдете деликатни при работа с документи и в общуването с хората. Лесно ще преодолявате компликациите и можете да разчитате на поддръжка от страна на родственик или висшестояща фигура в обществото.

В края на месеца може да се наложи да преразгледате контактите си, както и да преподпишете някои съществуващи контракти, чийто период изтича.

РИБИ – като цяло месецът е сложен и изпълнен с провокации за вас. При някои ще пораждат грижи в фамилията, проблеми във връзките и партньорствата. При други може да се наложи да позволяват правосъдни разногласия. Не са изключени в тази тенденция и повече разноски, което да се отрази на финансовата непоклатимост. И защото сте доста чувствителни и раними напрежението ще се отрази и на душeвността ви. Мобилизирайте се, не се поддавайте на въздействие или подправена доброжелателност.

Не можете да разчитате в този момент на непозната финансова и прочувствена поддръжка. В сложните моменти можете да установите кой държи безусловно на вас. Ще се наложи да преразгледате своите полезности и ще осъзнаете цената на непознатите. Възможни са също усложнения при хората с ипотечни заеми, както и промени в местоживеенето при някои от Рибите. Добър месец за рефинансиране.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 13, 18 след обяд, 19, 20, 25 след обяд, 26 и 27 септември.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 8, 14, 15, 22, 28 и 29 септември.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 16, 17, 18 до обяд, 24, 25 до обяд, 30 септември.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2022:  

Първа четвърт – 03.09.2022 – 21:08 часа – Луна в Стрелец
Пълнолуние – 10.09.2022 – 12:59 часа – Луна в Риби
Последна четвърт – 18.09.2022 – 00:52 часа – Луна в Близнаци
Новолуние – 26.09.2022 – 00:54 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

02.09.2022 от 20:22 ч. - 03.09.2022 до 01:39 ч.

05.09.2022 от 04:51 ч. - 05.09.2022 до 05:02 ч.

07.09.2022 от 00:43 ч. - 07.09.2022 до 06:41 ч.

08.09.2022 от 15:33 ч. - 09.09.2022 до 07:42 ч.

11.09.2022 от 03:29 ч. - 11.09.2022 до 09:47 ч.

13.09.2022 от 07:53 ч. - 13.09.2022 до 14:39 ч.

15.09.2022 от 15:58 ч. - 15.09.2022 до 23:16 ч.

18.09.2022 от 00:52 ч. - 18.09.2022 до 10:59 ч.

20.09.2022 от 18:57 ч. - 20.09.2022 до 23:37 ч.

22.09.2022 от 14:07 ч. - 23.09.2022 до 10:53 ч.

25.09.2022 от 15:49 ч. - 25.09.2022 до 19:43 ч.

27.09.2022 от 19:21 ч. - 28.09.2022 до 02:14 ч.

30.09.2022 от 00:20 ч. - 30.09.2022 до 07:03 ч.

02.10.2022 от 00:46 ч. - 02.10.2022 до 10:37 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР