Какво ви очаква през 2018 - Годината на Жълтото земно

...
Какво ви очаква през 2018 - Годината на Жълтото земно
Коментари Харесай

Вижте кои две зодии стават богати през 2017

Какво ви чака през 2018 - Годината на Жълтото земно куче
Овен

Ще работите доста,

само че триумфът ще ви съпътства

През идващата година изненадите за Овните ще бъдат в няколко области: във връзка с персоналния ви шанс, който ще пристигна, когато минимум очаквате или по чудноват за вас начин; посредством разнообразни събития в любовния ви живот, които ще бъдат за да изградят нещо ново в живота и в личността ви; в фамилията, където доста събития и връзки ще преживят ненадейно развиване. На представителите на тази зодия ще им се наложи доста да работят, само че би трябвало да се каже, че в случай че не жалят себе си и силите си, в случай че не се отвличат, то ще имат положителни триумфи и съответното заплащане. Според въздействието на звездите Овенът не е задължен по отношение на някакви промени да се разстройва и да губи сила за хора, които не го схващат или не утвърждават дейностите му. Това ще бъде една удобна година за покупка, ремонт или градеж на къща на село, за завръщане към природосъобразния метод на живот.

Годината ще бъде изключително благосклонна във финансово отношение към дамите до 35-годишна възраст. За тях ще зародят разнообразни нови благоприятни условия: по-добре платена работа, развиване на печеливш бизнес, фермерство и други През тази година може да решите да положите основите на една огромна инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред. Разбира се, годината няма да върви единствено нагоре, а ще има своите плюсове и минуси. Плюсовете ще са в това, че ще намерите съществени и надеждни сътрудници, с които ще работите дълго време, а най-общо минусите ще са в това, че непрестанно ще бъдете бодил в очите на някого и най-много на проверяващи и контролни органи.

Що се касае до вашия персонален живот, то нещата не стоят по този начин оптимистично. Ще се стартира с това, че по-често от всяка от последните години ще изяснявате връзките си с обичан човек. Ако от дълго време сте женени, то не е изключено да поемете по обособен път. Тези Овни, които към момента са сами, ще имат шанса да срещнат сродна душа. Това обаче няма да стане в нощни заведения или на шумни купони, а по подигравка на ориста на място, на което минимум сте очаквали. В началото обаче тези връзки ще са не въз основата на мощни усеща и привличане, а на взаимна полза. Любовта може да пристигна след това. По отношение на здравето не се обрисува нещо съществено, с изключение на в избрани интервали изостряне на някои хронични болести.

Телец

Годината ще е вълнуваща

и цялостна с изненади

Що се отнася до въздействието на Годината на жълтото земно куче върху Телците, то идните 12 месеца ще бъдат доста сполучливи за вас, а за някои - и много вълнуващи. Вие сте хора, които се отличавате със забележителната дарба да работите дълго и настойчиво, с цел да постигнете нещо трайно. През тази година вашето неизменност най-сетне ще бъде възнаградено - качества и качества, които сте развивали през миналите години, ще стартират да ви носят дивиденти и съответни резултати, с помощта на които ще повишите качеството на живота си.

Продължавайте да се усъвършенствате, бъдете все по-добри в това, което вършиме, доказвайте, че сте способни да се справяте, даже когато срещате трудности - с тази настройка ще постигате триумфи. Има огромна възможност нещо, което доста желаете, да се реализира - какво е то, зависи от самостоятелната задача, която всеки човек има, само че при всички случаи ще бъде нещо значимо. При някои ще бъде раждане на дете, при други - креативна изява, при трети - професионален триумф: зависи от това какви са стремежите ви и какво желаете да оставите след себе си. Успоредно с това обаче е допустимо някои от вас да усетят ентусиазъм да сменят напълно курса в дадена житейска област, да намерят ново предопределение или нова сцена за изява.

При родените през април тази наклонност ще бъде най-силна - те от ден на ден ще усещат нуждата от смяна. При някои от вас смяната може да пристигна изцяло изненадващо и да ви свари неподготвени. В този случай ще би трябвало да преодолеете неувереността и въпреки да не сте сигурни какво ви чака в бъдеще, ще би трябвало да се доверите на ориста и да гледате напред. За родените през май измененията ще се случат по-нататък, през идващите години, само че не е изключено още в този момент у вас да се появи чувството, че нещо значимо следва. През 2018 година се опитвайте да не се вкопчвате във движимости или в хора, които си отиват от вас. Преодолейте страховете си, че бихте страдали поради загубата, а си помислете, че по този начин ще освободите място за нещо по-ценно или за някой по-значим човек.

Близнаци

Оставете се на течението,

не влизайте в спорове

Вашият въздушен знак през новата година може да чака огромни промени. Затова рекомендациите на звездите към вас са не да се пробвате да плувате против течението, а да се оставите на вълните, не е изключено и да се окажете на гребена на някоя. Подобна тактичност ще ви помогне да достигнете до триумф и пари в своите инициативи, без да полагате кой знае какви старания. Не се опасявайте, че следвайки течението, може да се озовете прекомерно надалеч от първичните си замисли или да отблъснете обкръжаващите ви хора. Дребните несъгласия с тях приемете просто като мъгли на хоризонта, които скоро ще се разсеят и още веднъж ще изгрее слънце. Колкото по-незаинтересовано се отнасяте към споровете на работното място или фамилните кавги, толкоз по-скоро те ще се не помнят. В противоположен случай рискувате да загубите доста нерви и сили, с цел да докажете своята справедливост.

За да сте в синхрон с астрологичните въздействия през 2018 година, пробвайте се да обърнете внимание на материалната страна на живота. Би било добре да създадете организация за осъществяване на служебните си задания, да подредите целите си, да плащате сметките и отговорностите си в точния момент, да харчите и да влагате пари рационално, да търсите финансиране, в случай че желаете да осъществите някаква концепция. Ключовите думи за 2018-а са " натурализъм " и " деловитост ". Така че, в случай че някаква обстановка не ви харесва, колкото по-обективно я преценявате и търсите решение за нея, толкоз по-добре. При всички случаи обаче решенията ще зависят от вашите финансови благоприятни условия, които в доста случаи нямат да бъдат изключително огромни.

При това състояние може да попаднете в интервали на отчаяние и да убиете устрема си към нови висоти, само че помнете, че не трябва да зацикляте на една позиция дълго време. Попътният вятър още веднъж ще духне в платната ви и ще ви даде втора опция да изявите гения си и да осъществите замисленото. През 2018 година връзките с обичания при мнозина ще преминат в качествено нов стадий. За мнозина от необвързаните от знака се обрисува брак или начало на взаимно общуване. По отношение на здравето ви не се чакат някакви световни разтърсвания, само че това не значи, че би трябвало да го пренебрегнете.

Рак

Чудесна година,

духовното ще е водещо

Хората, родени в този прочувствен зодиакален знак, управителен от Луната, могат да чакат година, изпълнена с прелестни прекарвания. Хороскопът за 2018 година планува, че представителите на зодия Рак ще реализиран велики неща във връзка с кариерата, също и в персоналния си живот. Обаче това, което е по-важно, ще сбъднете фантазиите си и ще извършите повече от едно от упованията си.

Може да срещнете и компликации, само че премията, която ви чака в края, си заслужава. Ще имате чудесната опция да се освободите от неща, които към този момент не ви правят работа, само че сте били привързани към тях или просто сте се страхували да ги оставите. Може също да излекувате остарели рани, да простите на човек, който ви е наранил, да се изчистите от яд и засегнатост. Някои от вас ще усетят предпочитание да се занимават с духовни практики или да потърсят различно лекуване. Всъщност връзката с духовното ще бъде доста мощна, ще ви подари с изострена вътрешен глас и ще ви оказва помощ да се справяте с някои провокации.

А тези провокации през 2018-а ще бъдат най-много в областта на взаимоотношенията. Може да става въпрос за някои компликации в контактите ви с партньора/партньорката, с родител или дете, даже с шеф - при всекиго казусът може да е с друг човек, само че при всички случаи ще би трябвало да му обърнете внимание и да положите старания, с цел да го разрешите. Ето за какво " компромис " ще бъде основна дума за вас през тази година, само че имайте поради, че това не значи компромис непременно. Ще търсите златната среда сред личните си стремежи и това, което другият човек изисква от вас. И ще би трябвало да намирате взаимноизгодно решение - ще бъде мъчно, само че не и невероятно. Пазете се от вирусни инфекции изключително през летния интервал. Някои могат да станат жертви на контузии и би трябвало да са внимателни.

Лъв

Рискувайте самоуверено,

всичко ще върви безпрепятствено

През годината работата за вас ще бъде всичко. Около вас ще е тази удобна буря, в която ще се чувствате като господ и ще се доберете до потресаващи резултати. През цялата Година на Жълтото земно куче ще бъдете неизмеримо дейни, поредни и напористи. Ще хвърляте цялата си сила в нещо ново, което ви е увлякло. За такава активност сте си мечтали отдавна. Някои ще стартират реализацията на напълно нов план, който напълно скоро ще стане действителност със съответните парични изражения.

Разбира се, ще би трябвало да се регистрира и вашата податливост към опасности, само че този път те ще дават ненадейно добър резултат и всичко ще минава безусловно безпрепятствено. Трябва обаче да сте подготвени за това, че хората към вас могат да се окажат слабото звено, и по тази причина подгответе няколко аварийни разновидността, с цел да не се хвърляте в недомислени дейности стремително, единствено и единствено да постигнете задачите си. Ясно е, че и приходите ви ще порастват съразмерно на вашите триумфи. Толкова мощно ще бъдете заети с работа, че персоналният живот ще ви занимава минимум от всичко. Това се отнася освен до обичания човек, само че и до околните и роднините. А и няма да има потребност да се отвличате от работата си, тъй като те няма и да ви основават кой знае какви проблеми, с изключение на дребни различия, които сполучливо могат да се решат и без вашето присъединяване.

Както кариерата, по този начин и здравето ви ще бъдат мотив за горделивост. Практически никакви болести или дефицит на сила няма да имате през цялата година. Като цяло през 2018 година Лъвовете няма да имат други грижи, с изключение на да се грижат за личното си благоденствие. Предупреждението на звездите е да редувате натоварванията с дейна отмора и да се стремите да бъдете колкото се може по-близо до природата при всяка опция.

Дева

Благоприятен интервал

за нов бизнес

По принцип Девите са задоволително разнородни в заниманията си и точно това ще употребяват през новата година. Те ще печелят елементарно съидейници. Трябва да отбележим, че през 2018 година мнозина от знака ще сменят работата си и ще имат ново предопределение и скок в кариерата. Всичко ще ви се отдава леко, ще чувствате убеденост в това, което вършиме, и елементарно ще откривате пътя към триумфа. Конкурентите ви няма да могат да устоят нито на темпото, нито на метода ви на работа и ще изостанат. По отношение на бизнеса всичко ще се подрежда вярно, по тази причина няма от какво да се боите и да се ограничавате. Въобще, вашият знак ще бъде един от най-привилегированите през 2018 година - хем ще усетите пресен лъх на нещо ново и вълнуващо, хем ще се радвате на непоклатимост, реализирана с помощта на предходните ви старания.

Енергиите на новото и на остарялото при вас ще бъдат в естетика, което значи, че бихте могли да осъществите някаква своя концепция или да поемете по нова посока, като в същото време останете крепко стъпили на земята. Подобни удобни интервали не се случват постоянно, тъй че не си губете времето в безучастие и правете съответни стъпки, с цел да постигнете някоя своя фантазия. Много представители на знака ще застанат в светлината на прожекторите и ще се изявят по несравним метод - ще покажат някаква своя заложба, гений или умеене. Други ще стартират да градят нещо значимо за тях - това ще продължи да се развива и през идващите години.

Ако до момента сте имали съмнения или сте се лутали по коя посока да поемете, през 2018-а ще се сблъскате с действителността и ще се очертаят рамките на бъдещото ви развиване. Годината е удобна за пътувания и за учене. По отношение на финансовата страна на въпроса знайте, че вашият джоб ще стартира да се цялостни редовно към началото на май. След това за малко време можете да спечелите прилична сума. Особено добре ще вървят нещата на тези, които стартират своя бизнес от нулата. Личният живот на Девите ще бъде изпълнен единствено с приятни събития. Мнозина ще си спомнят за остарели връзки и ще се опитат да ги възобновят. Като цяло обаче самотата няма да е позната на хората от знака. Тези, които ще имат нови запознанства, да знаят, че те ще са изключително перспективни и надеждни. Здравето няма да подведе представителите на знака и през новата година всичко ще върви добре.

Везни

Не унивайте и търсете

опора вътре в себе си

Везните няма да бъдат изключително удовлетворени през първото полугодие на Годината на Жълтото земно куче - ще бъдат неспокойни, неуверени и прекомерно постоянно ще имат възприятието, че на вятъра си губят времето. 2018-а ще бъде за тях задоволително комплицирана и ще изисква задоволително самообладание, с цел да се оправят с всички неуредици, които ще се стоварят на гърба им. Мнозина даже ще си задават постоянно въпроса за смисъла на това, което вършат, и няма да го откриват. Ще желаят по-добър живот и повече пари, само че няма да се получава. Опитайте се да сте надалеч от такива мисли, вземете се в ръце и се успокойте. Преломното време за вас ще е юни, когато всичко внезапно ще се промени.

Ще откриете, че работата ви носи освен наслаждение, само че и задоволство, и няма да обръщате внимание на дразнителите към вас. Най-добре ще е да оставите на назад във времето тези, които са били очевидци на вашите сложни времена. Може да разчитате и на това, че в това време ще стартират да идват положителни парични приходи. Важно е обаче да осъзнаете, че колкото повече вярвате в себе си, търсите своето място в света и вършиме това, за което ви бива, толкоз по-здраво би било чувството ви за сигурност. Ако търсите сигурността в нещо външно и се вкопчите в него, вероятността някой да ви издърпа килимчето под краката е огромна или просто ще се обречете на застой и няма да вървите напред. През 2018-а не ориста ще ви сервира някои от провокациите, а те ще пораждат поради вашата податливост да се колебаете и да отлагате разрешаването на наболели персонални и служебни проблеми. Може да сте раздвоени сред личните си стремежи, от една страна, и дълга към партньор/партньорка, семейство или родител - от друга. В персоналния си живот не очаквайте идилия.

По принцип вие сте задоволително взискателни, само че прелестно разбирате, че всичките ви условия са изцяло основателни. Именно затова сред вас и половинката ви понякога ще пораждат разнообразни различия и по този начин ще бъде през цялата година. Не се дразнете и от това, че ваши близки и родственици се намират в неподходящ интервал и няма да могат да минат без вашата помощ - това се случва на всеки и би трябвало да се оказва помощ.

Скорпион

Бурно, перспективно

и занимателно време

2018 година за Скорпионите ще бъде доста бурна, цялостна с вероятности и най-разнообразни занимания и действия. Мнозина от сътрудниците и познатите им ще останат изумени от тяхната продуктивност и умеенето им да свършат всичко, което са запланували. Това е особено за вашия знак, само че в този момент ще го изявите в цялостна степен. Скорпионът обича да е на няколко места по едно и също време, да седи на няколко стола. През тази година обаче има дребна специфичност - ще би трябвало да разчитате единствено на своите сили, тъй като поддръжка ще срещате много рядко.

Ще се случва даже и околните ви сътрудници заради неведение или заради нелепост да ви подвеждат несъзнателно. Затова се подгответе, че ще свършите единствено това, което можете, и вярно преценявайте силите си, тъй като при несъразмерни упоритости не е изключено да си докарате нервозен срив. Това подсказва и отношението ви към вашите шефове - би трябвало да бъдете деликатни с тях и колкото и да ви е мъчно - повече тактични. Струва си да се замислите дали всички са толкоз работоспособни като вас и дали могат и желаят да устоят на вашето движение. Във всеки случай помнете, че тези, които не са съгласни с вас, не заслужават гнева, който може да насочите към тях. По отношение на финансите може да се каже, че ситуацията ви ще е ту има, ту няма. Главното е в сложните интервали да не вземате пари назаем и да не се увличате по заеми. Личният живот ще ви радва изцяло, само че ще се наложи да отделяте повече време на своето семейство и родственици.

Скорпионите ще се отличават с прелестно здраве през годината, на единствено при положение, че водят деен и изпълнен със спортни занимания живот. Проявете повече физическа интензивност напролет и лятото, а през цялата година избягвайте рисковете. Заради непотребни нерви понякога може да изпитвате липса на вкус и стомашни неразположения. Всичко казано дотук удостоверява, че новата година ще бъде задоволително спорна за вас. Като цяло обаче Скорпионите ще бъдат изцяло задоволени от това, което става към тях, и на първо място от това, че фантазиите им ще се осъществят, по кое време по-тихо, по кое време по-бурно.

Стрелец

Прагматизмът и реализмът

няма да ви навредят

През 2018 година астрологичните въздействия ще бъдат много по-благосклонни към вас спрямо предходните две години. Няма да срещате непреодолими трудности по пътя си, тъй че в последна сметка какво ще постигнете зависи най-много от вас самите. Липсата на провокации обаче може да има и отрицателна страна, защото някои ще се изкушат да търсят лесното и в последна сметка да не реализиран кой знае какъв брой огромен напредък. Не се разпростирайте по доста направления и не прекалявайте с огромните упования, тъй като, в случай че постъпвате по този начин, Вселената доста бързо може да ви смъкна на земята и да ви подсети, че една концепция може да е чудесна, когато е в главата ви, само че на процедура тя може да се осъществя единствено с доста труд.

Това не значи да се отказвате от концепциите си, в случай че смятате, че са положителни, а да докажете, че са реалистични и в действителност притежавате способността да ги осъществите. Доза прагматизъм и натурализъм ще ви бъде много нужна през тази година, защото по всяка възможност ще би трябвало да обърнете внимание на материалната страна на живота - най-много на работата и на финансите си. Опитайте да се развивате в нови бизнес посоки. Добро за израстване в кариерата ще бъде второто полугодие, когато ще можете да покажете на всички към вас какво постигате с помощта на своя разум и предвидливост.

Едва към края на годината обаче ще имате опция да се насладите на триумфа и да се отпуснете, като похарчите пари за наслаждение, даже и за скъпо пътешестване в чужбина. За необвързаните най-хубавото време за основаване на семейство са лятото и ранната есен. За тези, които са фамилни, е значимо да отделят повече внимание на самоконтрола. Бъдете благоразумни и над вашата глава няма да има облаци. Със здравето няма да имате особени проблеми и това ще е същински шанс за вас. Това усещане може да поразвалят есенните нервни неразположения и стресови обстановки, само че това няма да е сериозно и бързо ще се справите.

Козирог

Бързайте постепенно,

не се претоварвайте

Разположението на планетите през годината свидетелства, че Козирозите изцяло умерено и сполучливо могат да осъществят своите хрумвания и планове. Те могат да се надяват, че техните професионални упоритости освен ще нарастват и ще се уголемяват, само че и ще се осъществят. При тях ще се появят нови клиенти, сътрудници и сътрудници, работата с които ще бъде преференциална за представителите на знака. В последна сметка това може да докара до прекомерна претовареност и педантичният Козирог все по-често да усеща осезателно, че денонощието има единствено 24 часа.

При някои може да има толкоз доста задания, че да не съумеят да ги изпълнят. Помнете, че вашата мощ е в постигането на муден, само че дълготраен триумф - тъкмо в този момент ще е допустимо да я приложите на процедура и да се уверите, че дава резултати. Има едно изискване обаче, което е добре да имате поради - триумфът ще пристигна единствено в случай че в предишното сте положили старания, разчитали сте на себе си, а в този момент продължавате да следвате определения път. В случай че сте се изкушили да търсите лесното - да вземем за пример да живеете на непознат тил или да употребявате други хора като средство за реализиране на личните си цели, без да се интересувате от това каква потребност имат те, тогава нищо чудно през тази година да се изправите пред непреодолими трудности. Целта на тези спънки ще бъде да ви накарат да спрете, да се замислите какво и по какъв начин сте постигнали и да коригирате метода си.

Ако може да се отнасяте с повече угриженост към обичания човек и околните си, то годината за персоналния ви живот ще бъде нелоша. Ще би трябвало обаче да смекчите персоналните си оценки за сътрудници и познати или най-малко да не ги казвате на глас. Не е наложително да критикувате всеки и всичко, тъй като и самите вие не сте идеални, само че пък не го признавате. По отношение на здравето ви годината ще бъде сложна, по тази причина би трябвало да се настроите на вярна вълна. Още от началото й ще се чувствате разрушени и изтощени. Бъдете деликатни към настинки и грип, с цел да не се наложи да пазите леглото.

Водолей

Помислете за себе си

и не правете взаимни отстъпки

Ръководен от Уран, хороскопът за Водолей ще бъде позитивен, изключително доникъде на 2018 година През отиващата си година прекомерно постоянно бяхте недоволни от финансовото си състояние, само че от януари, когато се чака изцяло да осъзнаете и употребявате печелившите си благоприятни условия, то бързо ще се усъвършенства. По отношение на работата и професионалното си израстване Водолеите ще се двоумят доста. Обстоятелствата ще ви тласкат ту на една страна, ту на друга и това няма да става гладко. Разногласията и разминаванията с сътрудници този път ще преодолявате много мъчно, а и не напълно безшумно, тъй като ще желаете да извлече оптималната изгода за себе си. Затова ще е най-добре да проявявате неотстъпчивост във всичко и да намирате излаз от всяка комплицирана обстановка. Ако разчитате индикациите и скритите замисли вярно, то в идващите две години може да се радвате на разцвет. За представителите на знака началото на годината ще донесе закъснение в упоритостите.

Вместо върху кариерата ще бъдете фокусирани най-вече върху връзките. В персоналния живот ще имате дребни, само че дразнещи с постоянството си недоразумения. Но тъкмо пък вие знаете по какъв начин да избегнете непрекъснатото напрежение - като отвлечете вниманието на дразнещия ви в друга посока. През тази година положителните взаимоотношения и партньорствата с подобаващите хора ще бъдат главната причина за това да вървите напред и във всяка област да жънете триумфи. Подходящият сътрудник би могъл да ви даде подтик и да постигнете доста дружно, а несъответствуващият - да ви държи закотвени в предишното и да попречва напредъка ви.

Ето за какво е потребно да не вършиме огромни взаимни отстъпки поради някого. Вместо да се чудите по какъв начин да просъществува връзката ви с някого или по какъв начин да остане недокоснат екипът ви, помислете дали с въпросните хора в действителност си пасвате, дали не ви пречат повече, в сравнение с ви оказват помощ, и дали въобще допринасяте за общото богатство. В този дух не е по никакъв начин чудно, в случай че някои от вас даже решат да изоставен организация, група или конструкция, към която до момента са принадлежали, и да потърсят ново място, където ще се усещат по-добре и където заложбите им ще бъдат по-високо оценени.

Риби

Избягвайте борбите

и внимавайте с парите

Ако представителите на Риби внимават да не скапват връзките си с сътрудници и сътрудници, то през цялата година ще бъдат на лидерски позиции. Ще започнете да реализирате свои професионални проекти и ще имате късмет да достигнете до триумф. Проектите ви са изключително значими и вие добре разбирате това. Планетите обаче не ви предлагат настоятелно и гневно да отстоявате своето мнение, а да избягвате всичко, което може да ви въвлече в борба и даже война с сътрудници и близки. Избягвайте интригите, не обръщайте внимание и на злословия - с цел да успявате, сте длъжни да стоите настрани.

Планетните инструкции са да сте оптимално лоялни, дипломатични, да усещате проблемите на своите сътрудници, а с сътрудниците да сте на една вълна. Целите, които сте си сложили, ще бъдат навреме достигнати, в случай че не се намесвате в дрязгите около вас. Чудесно ще е, в случай че се чувствате на мястото си при започване на годината - през идващите месеци ще затвърдявате постигнатото, ще се радвате и на непоклатимост, и на напредък. Ако не сте задоволени, ще имате късмет да измененията ситуацията си към по-добро, само че в този случай следва да имате поради, че вие би трябвало да извършите смяната.

Най-добрият метод да избегнете положението на бездейност е още от първите дни на годината да си поставите някаква дълготрайна цел, която желаете да реализирате, и по-нататък през годината да отчитате какъв напредък сте постигнали. Звездите подсказват, че през 2018 година ще би трябвало изключително деликатно да следите за финансовото си положение, скъпи и скъпи движимости. Не би трябвало да вземате пари назаем, тъй като през първата половина на годината има възможност огромна част от заработените ви пари да не дойдат в точния момент.

По отношение на любовта ще бъдете благоразумни. Проявявайте угриженост за своя сътрудник, дръжте на чистотата на връзките с него и всичко ще се развива по този начин, както ви се желае. През 2018 година бихте могли елементарно да преодолеете прочувствена обвързаност или да се откажете от нездравословен табиет. Помнете, че въпреки всичко водата е вашата буря, и плувайте по-често.

Източник: Сега.бг
тагове зодии богати 2019
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР