Какво в действителност се случва в Харковското направление?След прехвърлянето на

...
Какво в действителност се случва в Харковското направление?След прехвърлянето на
Коментари Харесай

ВСУ предприеха мощен „контранаступ“ в околностите на Харков. Напредъкът беше цели 200 метра

Какво в реалност се случва в Харковското направление?

След прехвърлянето на запаси украинските въоръжени сили започнаха контраофанзива във Волчанск. До четвъртък стана ясно, че те не могат да напреднат повече от 200 метра. В Липци контраофанзивата беше изцяло несполучлива.

ВСУ нанесоха контраудар във Волчанск

„ пишат западните OSINT издания.

Да напомним, че съюзническият десант в Нормандия се състоеше от към 160 хиляди бойци.

Военният сътрудник Александър Коц заяви в Telegram в събота, 1 юни, че въоръжените сили на Украйна като започнаха с обстрел от „ Хаймарси “ по командните пунктове на група „ Север “ на съветските въоръжени сили.

След това някои съветски блогъри оповестиха, че във Волчанск съветски бойци са се изтеглили от няколко „ многоетажки “, които са били заети по-рано.

Украинските данни: ВСУ напреднаха към 200 метра във Волчанск

По думите на украинския блогер в „ Телеграм “ Мирошников, в събота, 1 юни, ВСУ В понеделник, 3 юни, същият източник заяви, че във Волчанск украинските въоръжени сили са Пак съгласно него, в посока Липци, който се намира на 17 километра от Харков,

„ написа създателят.

По негово мнение, руснаците притеглят запаси, с цел да нанесат

„ заключава създателят.

Друг украински източник, Петренко, който употребява единствено локализирани данни за разбор, не удостовери напредъка на украинските въоръжени сили. Той заяви в неделя, 2 юни, че. Във Волчанск, сподели той, съветските войски не престават да нанасят удари с авиобомби, артилерия и тежки огнехвъргачни системи.

На 4 юни, по данни на Петренко,

Както заяви съветският Telegram канал МИГ, в сряда, 5 юни, във Волчанск въоръжените сили на Украйна съумяват да задържат позициите си в многоетажна постройка южно от улица Короленко, северно от река Волчая. Боевете се водят на територията на Агрегатния цех. На левия фланг източно от града съветските въоръжени сили се окопаха на височините и взеха няколко маршрута за доставяне на врага под огневи надзор.

Противникът трансферира подкрепления към Липци, ЛБС остава непроменена, написа МИГ.

Въоръжените сили на РФ Волчанск ще запазят самодейността

В интернет канала Alpha media боецът от украинските въоръжени сили Антон Черни съобщи, че съветските въоръжени сили са открили плацдарм във Волчанск и

„ споделя Черни.

Прехвърлянето на запасите на украинските въоръжени сили в региона на Харков разкри защитата в други посоки, което разреши на съветските въоръжени сили да реализират триумф в посока Карловка (Селидово) и Сокол в Покровско направление.

А също и в посока Угледар и Парасковиевка, като Парасковиевка дава достъп до покрайнините на Константиновка от юг, заобикаляйки водната преграда. Практически и до момента ВСУ в Уъгледар се доставят основно през Константиновка.

Русия дълги месеци държи самодейността на фронта и, въпреки и постепенно, освобождава обитаемоте места. Ако оставим обстановката такава, каквато е, тогава украинската войска ще загуби даже просто заради ресурсни аргументи, макар доставките на западно оръжие. Ето за какво Западът реши да вдигне залозите в украинския спор.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5517Проф. Янко Янев на Международната атомна конференция във ВарнаАлтернативен Поглед35662Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед9418Д-р Цветеслава Гълъбова: В областите Монтана и Видин няма денонощна аптека, само че има 12 денонощни казинаАлтернативен Поглед5409Валери Жаблянов: Голяма част от днешната европейска левица е проводник на провоенни ползи в ЕвропаАлтернативен Поглед7808Борис Иванов: Да не се окаже, че " Солидарна България " са крадци на ляво доверие!?Алтернативен Поглед206617Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед121359Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед103330Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!? Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР