Какво трябва да знаем, за да запазим интимните си части

...
Какво трябва да знаем, за да запазим интимните си части
Коментари Харесай

7 съвета за здрави интимни части

Какво би трябвало да знаем, с цел да запазим интимните си елементи здрави? Какви са вероятните рискове и по какъв начин да се предпазим от тях? Всичко това дружно със 7 потребни съвета за здрави интимни елементи научете в този момент.

Като всяка част от женското тяло, това място там долу, също изисква старания, с цел да наподобява добре и да бъде крепко. Добрата грижа за интимните елементи обаче не се лимитира единствено с висока хигиена, обезкосмяване и секси долни дрехи.

За страдание, дамите и техните интимни елементи са застрашени от доста проблеми като инфекции, болежка по време на секс и подкожни косъмчета. Ето за какво, с цел да имате здрави интимни елементи, би трябвало да обърнете внимание на идващите 7 потребни съвета от експерти:
Хранете се вярно
Здравословният хранителен режим е потребен освен за цялостното здраве, само че и за това на интимните елементи. Оказва се, че приемът на храни, положителни за сърцето, мозъка и мускулите, е значим и за здравето на интимните елементи. Ето за какво консумирайте повече храни, съдържащи положителни мазнини и потребни въглехидрати, хранете се с доста плодове и зеленчуци, както и забравете за модифицираните храни и многото захар. Дамите, които са предразположени към гъбични инфекции, би трябвало да употребяват повече кисело мляко. Киселото мляко оказва помощ за регулирането на вагиналното рН и балансирането на чревната флора, предотвратявайки свръхрастеж на дрожди.

Помислете за добавки
Жените, предразположени към, би трябвало да помислят и за банкет на добавки. Ацидофилус да вземем за пример е добра бактерия, която се съдържа в киселото мляко, само че която може да бъде взимана и под формата на хранителна добавка (за дамите, които се тормозят, че не употребяват задоволително кисело мляко). Рецидивиращи инфекции могат да бъдат лекувани и с артикули,, съдържащи борна киселина. Със сигурност обаче би трябвало да се консултирате с гинеколог при съществуването на какъвто и да е проблем.

 Добави изложение
Използвайте отбрана
Полово излъчените заболявания са действителна заплаха, изключително когато човек прави секс без отбрана. Най-лошото е, че някои от тези заболявания могат да навредят на репродуктивните органи, което да затрудни зачеването. За да запазите интимните си елементи здрави, наложително практикувайте безвреден секс. Най-добрата отбрана е потреблението на презерватив, наложителни са и постоянните прегледи при гинеколог (особено в случай че сменяте сътрудниците си).
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР