Какво точно си мислеха Bethesda с плановете за новия Fallout?Във

...
Какво точно си мислеха Bethesda с плановете за новия Fallout?Във
Коментари Харесай

Геймъри връщат парите си от Fallout 76 директно от клиента на Bethesda

Какво тъкмо си мислеха Bethesda с проектите за новия Fallout?

Във времена, в които огромните издатели все по-често не се вслушват в гласа на геймърите, в свят на безмилостна монетизация, хлапашки изглеждащи пукотевици и заглавия, които години наред са с тип на безконечни алфи, малко са студиата, които се придържат към стандартите, които са следвали години наред. Едни от тези бяха Bethesda. Познати със стилни сингъл завършения, както като издатели, по този начин и като разработчици, те доставяха качество с години наред. И по този начин отникъде взеха решение да създадат мултиплейърно заглавие с онлайн свят. А тестовата площадка беше Fallout. Мнозина възроптаха още при анонса на „76“. Други демонстрираха сериозно мислене и при една от новините – тази, че студиото няма да употребява помощта на Valve, си зададоха разумния въпрос по какъв начин едно студио, което няма опит в създаването на онлайн светове, не разполага с инфраструктурата за това, се взема решение на едно такова решение? Дали няма да зародят проблеми. И за жалост те породиха.

Една от последните вести към Fallout 76 е, че геймърите са разкрили метод да върнат парите си, и то след часове игра – от време на време 24 часа, прекарани в света на „76“. Важи за PC версията на играта. Това излиза наяве от отчети на геймъри в ResetEra. Те са съумели да получат назад това, което са дали, непосредствено от клиента на Bethesda. Е, все значи има нещо, което студиото е направило вярно.

Друга от последните вести, която може би е добре да приемете с известна доза подозрение, е това, че ужасяващото показване на Fallout 76, въздейства директно на цената на играта към този момент. Дали е обвързвано с идните празници или не, само че GamingBolt отбелязва, че в Amazon, BestBuy и в магазина на Microsoft цената на Fallout 76 бележи понижение с цели 35%

„Нужно е да се означи, че това частично се дължи на уикенда на Черния петък, само че вземайки поради обстоятелството, че играта е едвам на седмица, човек се пита дали това не се прави за усилване на продажбите“, разяснява изданието. Е, въпреки всичко пониженията се вършат точно с тази цел, нали? А не от благородно възприятие на търговеца. А кой знае?! Може повода да е точно тази – непривлекателността на новия Fallout.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР